Dračí tlamy

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hodina 18 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hodina 18 názorů

Suroviny 4 porce

4 kuřecí prsa
4 plátky šunky
4 feferonky nebo kousky červené papriky
3 vejce
trochu strouhaného sýra
sůl
pepř
100 g Nivy
olej
lžíce másla
olivy s papričkou na ozdobu

Postup přípravy receptu

  1. Z rozšlehaných vajec a strouhaného sýra upečeme 4 malé omeletky.

  2. Plátky masa lehce naklepeme, okořeníme, na maso položíme omeletku, plátek šunky a feferonku a přeložíme v půlce tak, aby okraj šunky a špička feferonky koukaly ven.

  3. Spíchneme párátkem a opečeme na oleji. Zastříkneme vodou a lehce podusíme do změknutí. Ke konci maso posypeme Nivou, přiklopíme a necháme roztavit.

  4. Vypečenou šťávu zjemníme máslem.

  5. Dračí tlamu položíme na talíř, z půlek oliv uděláme drakovi oči. Příloha: rýže, brambory, hranolky.

Komentáře k receptu Dračí tlamy

Předchozí 1 2

Tématické fráze: dračí maso dračí maso recept dračí vejce recept dračí pomazánka recept na dračí vejce dračí vejce volská tlama recept dračí oheň recept kurecí draci dorty draci dračí maso recepty dračí hlava recept vepřová tlama dračí dorty dračí hlavy recept recept draci vejce dračí dort recept dračí oči recept na dračí hlavy drapci maso