Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dračí sen s játry

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

23. 2. 2010 17:59

Suroviny pro 4

4

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

amrak

7. 10. 2012 12:18

Výborné. Jen změna pro vepřová játra (dala jsem i část kozí)po opečení jsem to dala do tlakového hrnce. V tlakáči trochu oleje s vodou a dáme vrstvu jater, vegetu, sůl, zelenou petrželku,cibuli, pórek,česnek a další vrstvu jater a dle potřeby můžeme ještě trochu vody. Do poslední vrstvy přidáme trochu plnotučné hořčice. Dovaříme 30min...:)

Jaaja

26. 8. 2010 18:33

Moc nám to chutnalo, dělávám podobně, ale kozí rohy, které milujeme, by mě tam nikdy nenapadlo dát. Paprika se nepřipálí, játra v mouce neprskají, celková výborná a pikantní chuť. Perfektní nápad, díky, posílám bod.

musenka

31. 7. 2010 02:11

Vyborna vecere,rychle a chutne. Pustila jsem si k tomu film Cinka Panna a byla spokojena.

HankaPu

17. 4. 2010 00:05

Mirčo, takové krásné recepty a fotky a já je objevuju takhle v noci:-(Moc pěkné. Tobě velikou pochvalu:yes::yes::yes: a pro pbarvu bodík +

mirca75

16. 4. 2010 13:41

Jikotko:-),Pavle:-) - děkuju.

Jikotka

15. 4. 2010 16:36

Nějak mi recept unikl,ukládám a vyzkouším....Mirčo,máš krásné fotky :yes::yes::yes::-K:-K

pbarva

15. 4. 2010 16:19

Hanko, měl jsem na mysli játra celá přepůlíme, jestliže máš již naporcované kousky, nechej velikost již naporcovanou. Jsem rád, že Mirce chutnalo, to je ta největší odměna udělat někomu tadost. :-K

mirca75

15. 4. 2010 15:29

Hanko(neregi.):-),játra jsem rozmrazila,očistila a větší kousky překrojila na půl.Obalovat lze po kouskách v misce s rozmíchanou moukou a ml.paprikou.Já jsem játra před obalením i jemně osolila;-).Přeji dobrou chuť:-K.

spagetka

15. 4. 2010 15:29

Hanka (neregistrovaný/á) - s tím přepůlením bych si hlavu nedělala, stejně se musí balíček rozdělat a játra probrat, takže když je tam velký kus, tak ho přepůlím, jinak nechám být.Na tom fakt recept nestojí.
Jinak komentáře od Mirči a pbarvy považuju za dostatečně jasné, takže věřím, že je to skvělé a postup rvněž.Mám to taky k odzkoušení, nepřišla na to ještě řada;-)

Hanka

15. 4. 2010 15:23

To mám obalit celou půl kilovou hrudu jater? Když mám játra přepůlit, tak to znamená, že jsou asi mražena. :-// A jestli jsou játra nemražena, tak jak je mám rozpůlit? To mám rozpůlit každý malý kousek jater? Nakrájet je na menší kousky? Nechápu jak to mám udělat a proč. Já obaluji každý kousek jater. Na fotce jsou pěkné malé kousky, tak jsem z teho jelen. Vysvětlí mi to někdo?

mirca75

15. 4. 2010 08:53

Pbarva:-)dovolím si k vašemu receptu přidat pár fotek (pokud nebudete chtít - smažu) a pochvalu za velmi dobré jídlo:-p.Játra pokud se smaží na střední plameni a párkrát se obrátí,tak opravdu nemají tendenci se připalovat (paprika) a zanechají oleji krásnou oranžovou barvu;-).Přidávám boďku č.2.

pbarva

26. 2. 2010 13:48

Ahoj Jani, je to obalené v paprice a ještě v mouce, není se čeho bát, já dělal 1 kg a v pohodě, hlavně smažit při nižší teplotě, i tak jsou brzy osmažené a neprskají, hlavně se nebát, nejsem nijak zručný a taky jsem se do toho pustil a výsledek - SUPER:yes:

JanaDorazinova

23. 2. 2010 22:38

No, hodně zajímavé, jen fakt nevím, jak to orestovat obalené v paprice, když těch jater bude třeba půl kila, aby paprika nezhořkla. No, na to bych si moc nevěřila. Jinak, kdo by si troufnul, řekla bych zajímavý recept.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kozí játra draci v hrnci recepty kozí játra recepty kozí jatra recept kozí rohy sušené kozí rohy-sušené draci v hrnci sušené kozí rohy drůbeží játra obalená v mouce draci pomazanka kozí vnitřnosti játra recept játra velky nebo maly plamen recepty kozí játra dračí směs sušení jater dračí medailonky jatra neprskaji dračí směs recept recept na kozi jatra

Suroviny: játra drůbeží, sůl, paprika sušená sladká, mouka hladká, pažitka, protlak rajský, cibule, česnek, pórek, paprika kozí roh, masox, feferonky sušené

TopRecepty.cz

Dračí sen s játry

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r20K