Dračí sen s játry
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2012 11:18
Výborné. Jen změna pro vepřová játra (dala jsem i část kozí)po opečení jsem to dala do tlakového hrnce. V tlakáči trochu oleje s vodou a dáme vrstvu jater, vegetu, sůl, zelenou petrželku,cibuli, pórek,česnek a další vrstvu jater a dle potřeby můžeme ještě trochu vody. Do poslední vrstvy přidáme trochu plnotučné hořčice. Dovaříme 30min...:)
26. 8. 2010 17:33
Moc nám to chutnalo, dělávám podobně, ale kozí rohy, které milujeme, by mě tam nikdy nenapadlo dát. Paprika se nepřipálí, játra v mouce neprskají, celková výborná a pikantní chuť. Perfektní nápad, díky, posílám bod.
31. 7. 2010 01:11
Vyborna vecere,rychle a chutne. Pustila jsem si k tomu film Cinka Panna a byla spokojena.
16. 4. 2010 23:05
Mirčo, takové krásné recepty a fotky a já je objevuju takhle v nociMoc pěkné. Tobě velikou pochvalu a pro pbarvu bodík +
16. 4. 2010 12:41
Jikotko,Pavle - děkuju.
15. 4. 2010 15:36
Nějak mi recept unikl,ukládám a vyzkouším....Mirčo,máš krásné fotky
15. 4. 2010 15:19
Hanko, měl jsem na mysli játra celá přepůlíme, jestliže máš již naporcované kousky, nechej velikost již naporcovanou. Jsem rád, že Mirce chutnalo, to je ta největší odměna udělat někomu tadost.
15. 4. 2010 14:29
Hanko(neregi.),játra jsem rozmrazila,očistila a větší kousky překrojila na půl.Obalovat lze po kouskách v misce s rozmíchanou moukou a ml.paprikou.Já jsem játra před obalením i jemně osolila.Přeji dobrou chuť.
15. 4. 2010 14:29
Hanka (neregistrovaný/á) - s tím přepůlením bych si hlavu nedělala, stejně se musí balíček rozdělat a játra probrat, takže když je tam velký kus, tak ho přepůlím, jinak nechám být.Na tom fakt recept nestojí.
Jinak komentáře od Mirči a pbarvy považuju za dostatečně jasné, takže věřím, že je to skvělé a postup rvněž.Mám to taky k odzkoušení, nepřišla na to ještě řada
Jinak komentáře od Mirči a pbarvy považuju za dostatečně jasné, takže věřím, že je to skvělé a postup rvněž.Mám to taky k odzkoušení, nepřišla na to ještě řada
15. 4. 2010 14:23
To mám obalit celou půl kilovou hrudu jater? Když mám játra přepůlit, tak to znamená, že jsou asi mražena. A jestli jsou játra nemražena, tak jak je mám rozpůlit? To mám rozpůlit každý malý kousek jater? Nakrájet je na menší kousky? Nechápu jak to mám udělat a proč. Já obaluji každý kousek jater. Na fotce jsou pěkné malé kousky, tak jsem z teho jelen. Vysvětlí mi to někdo?
15. 4. 2010 07:53
Pbarvadovolím si k vašemu receptu přidat pár fotek (pokud nebudete chtít - smažu) a pochvalu za velmi dobré jídlo.Játra pokud se smaží na střední plameni a párkrát se obrátí,tak opravdu nemají tendenci se připalovat (paprika) a zanechají oleji krásnou oranžovou barvu.Přidávám boďku č.2.
26. 2. 2010 12:48
Ahoj Jani, je to obalené v paprice a ještě v mouce, není se čeho bát, já dělal 1 kg a v pohodě, hlavně smažit při nižší teplotě, i tak jsou brzy osmažené a neprskají, hlavně se nebát, nejsem nijak zručný a taky jsem se do toho pustil a výsledek - SUPER
23. 2. 2010 21:38
No, hodně zajímavé, jen fakt nevím, jak to orestovat obalené v paprice, když těch jater bude třeba půl kila, aby paprika nezhořkla. No, na to bych si moc nevěřila. Jinak, kdo by si troufnul, řekla bych zajímavý recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 1 minutou
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 5 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 6 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 7 minutami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 8 minutami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 20 minutami
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 21 minutami
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 45 minutami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Dny Marianne 2024 se blíží: Časopis s populárními slevovými kupony už je na stáncích
Další recepty
Tématické fráze: kozí játra draci v hrnci recepty kozí játra recepty kozí jatra recept kozí rohy sušené kozí rohy-sušené draci v hrnci sušené kozí rohy drůbeží játra obalená v mouce draci pomazanka kozí vnitřnosti játra recept játra velky nebo maly plamen recepty kozí játra dračí směs sušení jater dračí medailonky jatra neprskaji dračí směs recept recept na kozi jatra
Suroviny: játra drůbeží, sůl, paprika sušená sladká, mouka hladká, pažitka, protlak rajčatový, cibule, česnek, pórek, paprika kozí roh, masox, feferonky sušené
Dračí sen s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r20K
13 názorů