Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 202 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,70 g |
Tuky | 61,47 g |
Vláknina | 6,37 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlovka "ala falešný ptáček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOME
Moje poznámka
Rychlovka "ala falešný ptáček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOME
Nejnovější recepty
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 15 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 17 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Himaláje buchta
Amalka7 před 4 hodinami
Domácí lučina
hanazadrazilova před 5 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
poirotka před 6 hodinami
Šopský salát
radekfiala před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 8 hodinami
Dopékané řízky
jakub@V před 9 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 9 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 9 hodinami
Koprová omáčka
Sahula před 10 hodinami
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 11 hodinami
Tématické fráze:
falesni ptacci,
falešný ptáček,
falesne ptacky,
falešní ptáčci recept,
falešný ptáček recept,
rozbalené ptáčky,
ala ptacek,
recept na falešné ptáčky,
rozbalený španělský ptáček,
rozbalený ptáček,
falesny spanelak,
falešní ptacci.recept,
falesní ptáci,
falešný rozbalený ptáček,
recept na falešní ptáčci,
rozbalený ptáček falesny,
maso ala ptáček,
falešný španělský ptáček,
recepty rychlovky,
falešnè ptáčci
Suroviny:
cibule,
párky vídeňské,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
paprika sušená sladká,
vejce,
vývar,
sůl,
bazalka čerstvá,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
olej
Komentáře (12)
Hezký receptík
Jani, děkuji