Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 553 kJ / 3 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,80 g |
Tuky | 73,90 g |
Vláknina | 29,14 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 667,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová bublanina trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Xx5
Moje poznámka
Jahodová bublanina trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Xx5
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 3 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 3 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jahodová bublanina,
bublanina z mražených jahod,
bublanina z mraženého ovoce,
bublanina s kiwi,
zdravá jahodová bublanina,
bublanina bez kypriciho prasku,
jahodová bublanina recept,
zdravá jahodová buchta,
jahodová bublanina z mražených jahod,
recept jahodová bublanina,
jahodová bublanina bez tuku,
bublanina jahodová,
jahodová bublanina bez kypřícího prášku,
zdrava bublanina,
recept na jahodovou bublaninu,
bublanina z kiwi,
moučníky s jahodam,
jahodová buchta,
bublanina kiwi,
bublanina s jahodam
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
ovoce mražené,
prášek do pečiva,
olej,
vejce,
citron,
jahody,
kiwi,
tuk,
strouhanka
Komentáře (9)
Dala jsem tam místo prášku do pečiva sodu, ale to je jediná odchylka od receptu. Buchta je...divná. Konzistence je dobrá, chuť ujde...ale barva je hrozně divná. Zvrchu jako do zelena..a ani není tak načervenalá uvnitř jak jsem si myslela....
Víckrát nebude..
Mariana : výborný nápad, také vyzkouším