Suroviny
Porce: plnej hrnec
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 927 kJ / 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,37 g |
Tuky | 23,53 g |
Vláknina | 0,18 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 27,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková kulajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPVw
Moje poznámka
Květáková kulajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPVw
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 5 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 3 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 4 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 6 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 7 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 7 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 8 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 8 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 9 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 9 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 9 hodinami
Tématické fráze:
kulajda recept,
kulajda,
polévky recepty,
polévky,
kuchařka on line,
hustá květáková polévka,
kulajda se zelím,
květáková krémová polévka,
dobrá polévka kulajda recept,
květáková polévka s houbami,
květáková,
houbová polévka s květákem,
recepty kulajda,
kulajda s květákem,
květáková polévka jako kulajda,
bila kulajda,
polevky kremove polrajch,
nová polévka kulajda,
kuchař polrajch,
vaření polrajch
Suroviny:
květák,
mléko,
voda,
bujón zeleninový,
ořech muškátový,
vejce,
sůl
Komentáře (20)
Tak to potom jo
Ale to, že jsi svou polévku pojmenovala takto, je 100% tvoje věc, jen ten název trošku zavádí jinam