Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chutný zeleninový krém

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

9. 1. 2012 18:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie542 kJ / 130 kcal
Bílkoviny3,01 g
Tuky1,21 g
Vláknina5,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 422 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy24,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud se nám krém bude zdát hodně hustý, můžeme trošku přiředit převařenou vodou. Mně zbyly 2 vařené brambory z předešlého dne, tak jsem je přimixovala také. Bylo to sice trošku hutnější, ale my „husťačky“rádi:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 5. 2014 16:01

Jirka Brno:Díky náhodným rcp mohu po xxletech odpovědět:-))u bujónu je poznámka,že lze vynechat.Já používám bez éček:-)
Moje babi všude dávala masox"v kelímku"a zatím celá naše rodina žije bez újmy na zdraví;-)

Jirka Brno

15. 12. 2012 21:41

Dobrý,ale proč ten bujón...?Přece místo tohohle hnusu stačí vyvařit ještě cibulu a je to chuťově někde jinde.;-)

Bahula Bahula

10. 1. 2012 12:34

:-);-):yes:+

Misicka94

10. 1. 2012 11:06

Dělám něco podobného, název to má Bruselksý krém, nedávám akorát kedlubnu,ale navíc tam přidám rajče nebo rajč. protlak ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 1. 2012 10:21

Díky za komentíky a body:-K:-K
Rebi:-)hustota byla tentokrát opravdu řádná:-DDruhé jídlo jsme si dali o hodně později;-):-))

AniCiz

9. 1. 2012 20:52

:yes:.mám inspiraci na zítřek:-K

rebeka rebeka

9. 1. 2012 20:06

já bych to měla jako omáčku;-):-D
máš to krásné, Ann:-K:-K:-):yes:

ivulinka ivulinka

9. 1. 2012 19:34

Bezvadná husťačka, moc se ti povedla a já ti za ní posílám dalšího bodíka:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 1. 2012 19:07

Díky Špagetko:-):-KKdyž vařím s bujónem(manžel to má rád)tak už pak nesolím;-)

spagetka spagetka

9. 1. 2012 18:45

Jo, podobně dělám, mám teda vlastní zeleninový vývar, nechybí libeček,ale jinak :yes::yes::yes:
Ani, ten bujon je ale fákt zbytečný, když tam tu zeleninu vaříš, pak to jen dochutíš - můj názor

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zeleninovy krem zeleninový krém recept francouzsky zeleninovy krem výborný zeleninový krém recept zeleninovy krem polévka recept lahodná anička zeleninovy krem top chutný z zelených rajčat rychlý zeleninový krém polevka zeleninovy krem polevky zeleninovy krem protlak zeleninovy zeleninovy krem francouzsky top recepty sk rajč.protlak zeleninovy krem recepty zeleninovy smetanovy krem recept zeleninový smetanový krém

Suroviny: celer, brambory, mrkev, petrželka kořenová, kedlubna, bujón zeleninový, máslo, sůl, pepř, bylinky zelené

TopRecepty.cz

Chutný zeleninový krém

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yJKE