Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 542 kJ / 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,01 g |
| Tuky | 1,21 g |
| Vláknina | 5,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 422 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 24,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechnu zeleninu si očistíme, nakrájíme na drobnější kostičky a v litru a půl vařící vody s přidáním zeleninového bujónu uvaříme doměkka.
Krok 2: Část zeleniny odebereme stranou, zbytek ponorným mixérem rozmixujeme, odebranou zeleninu vložíme nazpět, přidáme plátek másla, zelené bylinky, prohřejeme, dle potřeby dochutíme a můžeme podávat.
Zveřejněno 9. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chutný zeleninový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJKE
Moje poznámka
Chutný zeleninový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJKE
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 11 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 59 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 59 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Tématické fráze:
zeleninovy krem,
zeleninový krém recept,
francouzsky zeleninovy krem,
výborný zeleninový krém,
recept zeleninovy krem,
polévka recept lahodná anička,
zeleninovy krem top,
chutný z zelených rajčat,
rychlý zeleninový krém,
polevka zeleninovy krem,
polevky zeleninovy krem,
protlak zeleninovy,
zeleninovy krem francouzsky,
top recepty sk rajč.protlak,
zeleninovy krem recepty,
zeleninovy smetanovy krem recept,
zeleninový smetanový krém
Suroviny:
celer,
brambory,
mrkev,
petrželka kořenová,
kedlubna,
bujón zeleninový,
máslo,
sůl,
pepř,
bylinky zelené
Komentáře (11)
Moje babi všude dávala masox"v kelímku"a zatím celá naše rodina žije bez újmy na zdraví
Rebi
máš to krásné, Ann
Ani, ten bujon je ale fákt zbytečný, když tam tu zeleninu vaříš, pak to jen dochutíš - můj názor