Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 477 kJ / 1 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,98 g |
Tuky | 14,07 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 183,30 g |
Postup přípravy
Prisypeme hrášok a olivy a 5 minút prehrievame na slabom ohni.
Na tanieri posypeme strúhaným syrom.
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelená rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51BK
Moje poznámka
Zelená rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51BK
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 43 minutami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 5 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 5 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 55 minutami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 1 hodinou
Bramboračka II.
Kajkajak před 1 hodinou
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 1 hodinou
Buchtičky s krémem
Davidíček před 2 hodinami
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 2 hodinami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 2 hodinami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 2 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 2 hodinami
Tématické fráze:
zelena ryze,
recepty z rýže,
tremocos,
zelena ryze recept,
zelená rýže recepty,
zelden,
rýže top,
rýže recepty,
zelena ryze priprava,
rýže recept,
recepty na zelený čtvrtek,
zelené recepty na zelený čtvrtek,
ryže na vsechni spusoby,
dietní rýže se zelenou recept,
použití zelené rýže,
zelden lyze,
ryze na vsechny zpusoby,
recepty - rýže do zelena
Suroviny:
brokolice,
pórek,
cibule,
olivy zelené,
hrášek mražený,
rýže,
sůl,
olej,
sýr tvrdý
Komentáře (12)
1974andrea: Andrejka vývarom nepodlievam nikdy ( pokiaľ to nie je mäso alebo mäsové jedlo ), pretože zmení chuť pôvodných surovín, a v tomto prípade chcem tam mať chuť póru a brokolice
to je jako hlavní nebo příloha