Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dorty růžičkové

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 8. 2010 21:29

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie417 kJ / 100 kcal
Bílkoviny0,90 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

jedná se o mé prvotiny, zkušené cukrářky prominou ;)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

isindy

8. 8. 2010 23:42

Majka (neregistrovaný/á) - pracovala jsem s potahovací hmotou, jejíž autorkou je Hanahcotton http://www.toprecepty.cz/zobraz_profil.php?uzivate.... Ta používá jako zkušená kuchařka a cukrářka více potahovacích hmot, tuto nazvala jako Falešná marcipánová hmota. Její složení je uvedeno v receptu, já jsem použila lžíci medu (sirup ani glukózu jsem neměla). Protože jsem neměla ani potravinářské barvy, přibarvovala jsem postupně kakaem (nejprve trochu do světle hnědé, potom více do tmavohnědé, což je vidět i na dalších pokusech o zdobení - Dort "Přežraný myšák" a Dort pro arachnofobika). S hmotou se pracuje moc dobře, je jako modelína.;-)

Majka

8. 8. 2010 23:32

Isahu, z receptu, který jste uvedla jsou potahované všechny dorty, které jsou zde na obrázcích? Z teto hmoty jste dělala i růžičky? Nějak se v tom nemůžu vyznat.:-)) Vám je to asi jasné, protože víte o co se jedná. ;-) Ale já nerozumím větě potahovací hmota od \"hanahcotton\", obarvená kakaem a pak pod ní je věta falešná marcipánová hmota. Tak z které hmoty jsou tyto dorty na obrázcích? S kterou hmotou se líp pracuje, z které hmoty se lépe modeluji růžičky: Z té vaší, nebo z potahovací hmoty od \"hanahcotton\":-?:-?:-?

isindy

8. 8. 2010 22:29

evíku, díky a ano - dělala jsem s medem, sirup ani glukozu nemám...hanahcotton poradila, že lze nahradit ;-) dělalo se s tím dobře, jako modelína....:-)

evík

8. 8. 2010 22:23

Isu, zkoušela jsi tu potahovku s medem?? Myslíš, že konzistence je stejná jako s glukózou nebo sirupem??
:-(;-):-O
posílám bodík a dík za zprávičku:yes:

hanahcotton

8. 8. 2010 08:46

Kolik jsi těch dortíků dělala???:-O:-O To bude mít rodinka radost a jak si pošmáknou:yes::yes::yes:

eva hubova

8. 8. 2010 02:09

:yes::yes:+7

JanaDorazinova

7. 8. 2010 23:01

Jsi dobrá, fakt, tyhle věci jsou pro mne naprosto neproveditelné:-S:-)):-D:yes:

tkadlenka

7. 8. 2010 22:22

:-)

hela22

7. 8. 2010 22:09

Zasloužený bodík !:yes:

pipre

7. 8. 2010 21:57

Super!:yes:+3

Simona Skolakova

7. 8. 2010 21:51

Nádhera:yes:+1

cardanka

7. 8. 2010 21:37

isahu:-K další krásné:-O výtvory:yes: o něž se s námi dělíš:-)naše oči těšíš:-K a nejednoho k dalším výkonům inspiruješ:yes:;-), za tu krásu si 1.bodík zasluhuješ:-K;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výroba růžiček na dort dortové růžičky vyroba růžiček na dorty hmota na ruzicky výroba dortových růžiček marcipánová potahovací hmota růžička z potahovací hmoty marcipánová modelína domácí růžičky na dort marcipánové růžičky na dort výroba dortů modelování růžiček marcipánová hmota s glukozou hmota na dortové růžičky potahovací marcipánová hmota dorty recepty jak se dělá růžička na dort růžičky na zdobení dortů výroba dortu video simona ruzickova dorty

Suroviny: hmota potahovací, marcipánová falešná hmota, cukr, mléko sušené, sirup pšeničný, tresť mandlová sladká, voda

TopRecepty.cz

Dorty růžičkové

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0ll