Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Moje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 20 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 21 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hlávkový salát se slaninou
Evule1 před 2 hodinami
Koprová omáčka
LucieKrou před 10 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 12 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 13 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 13 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 14 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 15 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 15 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
bořč,
bořšt,
borzc,
boršč recept,
borč-polévka,
borč polevka,
polevka falesny borc,
falesny vyvar,
borč z červené řepy,
falesnej borsc,
borsc,
recept na boršč,
boršč ze sterilované řepy,
recept boršt,
oršč,
jak se dělá falešný boršč,
recept na bořč bez masa,
bořč - recepty,
boršť z červené řepy,
polevka bořšt
Suroviny:
maso hovězí,
zelí hlávkové,
mrkev,
brambory,
řepa červená,
protlak rajčatový,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (13)