Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,64 g |
Tuky | 15,71 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 14,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Moje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 19 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 19 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 8 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 9 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 9 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 9 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 10 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 11 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 11 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 11 hodinami
Tématické fráze:
boršč z kuřecího masa,
boršč z kuřecího,
babicův boršč,
boršč s kuřecího masa,
top recepty kuřeci,
babicovy dobroty boršč,
recept na boršč bez masa,
boršč z krůtího masa,
boršč bez masa,
kuřecí borršč,
borsc s masem,
kuřecí borršč,
boršč z červené řepy s masem,
boršč z kuřete,
boršč s krůtím masem,
borsc,
polevka borsc,
boršč s kuř masem,
boršč s krutiho masa,
recepty z kuřecího masa
Suroviny:
řízky kuřecí,
salám kuřecí,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
řepa červená,
bobkový list,
ocet,
vývar kuřecí,
celer,
petržel,
mrkev,
zelí hlávkové,
brambory
Komentáře (8)
Tak už jsem tam písla komentář, díky.