Boršč s kuřecím masem

PajaG Kuchařka: PajaG

Polévky 6 názorů

Suroviny

2 kuřecí řízky
100 g kuřecího salámu v celku
1 lžička sladké papriky
olej
1 cibule
1 červená řepa syrová
1 bobkový list
1 lžíce octa
kuřecí vývar
1/4 celeru
1 petržel
1 mrkev
1/4 hlávkového zelí
brambory
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahnu nadrobno pokrájenou cibuli, přidám maso a salám na kostičky, sladkou papriku a řepu nakrájenou na malé kostičky.

  2. Vše krátce osmahnu a podliju vodou s kuř. vývarem.

  3. Přidám syrové zelí na tenké proužky, kořenovou zeleninu nastrouhanou na hrubém struhadle, bobkový list, brambory na kostičky.

  4. Vařím, až jsou brambory a řepa měkká.

  5. Nakonec zahustím moukou s vodou, dochutím octem a solí. Nechám 15 minut zaležet.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Boršč s kuřecím masem

Tématické fráze: boršč z kuřecího masa boršč z kuřecího babicův boršč boršč s kuřecího masa top recepty kuřeci babicovy dobroty boršč recept na boršč bez masa boršč bez masa kuřecí borršč boršč z krůtího masa borsc s masem kuřecí borršč boršč z červené řepy s masem boršč s krůtím masem borsc boršč z kuřete polevka borsc boršč s kuř masem boršč s krutiho masa recepty z kuřecího masa

Zapomněl/a jsem heslo