Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k67E
Moje poznámka
Boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k67E
Nejnovější recepty
Meruňková zmrzlina s tvarohem s toppingem
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 12 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 13 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 7 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 9 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 11 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 12 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 14 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 14 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 16 hodinami
Květákové placičky
Linova před 16 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 16 hodinami
Tématické fráze:
borčš,
borč z červené řepy,
boršč,
jídlo s fazolemi,
bořč,
vegetariánský boršč s červenou řepou,
boršt,
boršč recept,
vegetariansky boršč,
klasický ruský boršč,
bořč recept,
polévka boršč s fazolemi,
vepřové maso s červenými fazolemi,
vegetariansky borc,
recept boršč,
boršč s červenými fazolky,
borčš s fazolí,
boršč červené fazole,
borč z červené řepy s fazolemi,
bršč s fazolemi
Suroviny:
kosti vepřové,
hovězí zadní,
cibule,
zelenina kořenová,
zelí hlávkové,
brambory,
řepa červená,
fazole červené,
nať celerová,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř,
ocet
Komentáře (11)