Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč s fazolemi

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 6. 2011 08:23

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že boršč už je tu mnohokrát, ale nedalo mi to vám ho nepřipomenout. Na léto je to výborné syté, a přesto lehké jídlo, druhý chod už ani není potřeba.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Kaill

23. 8. 2021 00:00

Oxana: 100 maminek 100 borščů -- ne všude dávají maso, ne všude dávají červenou řepu

1974andrea

18. 2. 2021 00:15

Tonja: Máte pravdu, doplním to do surovin. Většinou používám už předvařenou nebo domácí sterilovanou. Syrová by se musela dávat na začátku ;-)

Tonja

17. 2. 2021 23:11

1974andrea: Hodnotit můžu, až to uvařím a ochutnám. Před vařením se ale zeptám: Řepu opravdu dáváte až tak nakonec, před dovařením. podle mé zkušenosti potřebuje řepa vařit podstatně déle než brambory. Možná ale má být polosyrová, křupavá, nebo používáte řepu už předem uvařenou? Děkuji za odpověď. Pak zkusím i tuto polévku uvařit.

1974andrea

14. 6. 2011 08:59

Anna Kocikova:Aničko,díky za milá slova a za bodík:-))

Anna Kocikova

13. 6. 2011 23:36

Hovězí bych použila klidně přední-v papiňáku za 3/4hoďky v pohodě uvařeno.Jinak při této úpravě stačí jen hodně masité vepřové kosti a fazole jsou asi v konzervě;-)ty také ráda v kuchyni používám-jsou úleva i časová úspora:-)No a když se dá u stropu vznášet i po čerstvém chlebu:-O;-)tak proč ne po takovém dobrém receptu:-pkterý by si alespoň jeden první bodík zasloužil,už jen za tu námahu s napsáním;-)+1:yes:

1974andrea

10. 6. 2011 17:38

Klariska:Myslíš asi vznášení se v noci u stropu:-))

Klariska

10. 6. 2011 16:53

Smetana, zahuštění? Vypadá to, že lehkými jídly myslíš netučná. Já jimi rozumím spíše lehce stravitelná a to pro leckoho není ani to zelí natož fazole :-p.

1974andrea

10. 6. 2011 12:15

Klariska:Nemyslím si,že zelenina a maso je něco těžkého do žaludku,není to ničím zahuštěno a nedávám ani kysanou smetanu. Ale děkuji za názory;-)

Klariska

10. 6. 2011 11:41

Lehké jídlo to opravdu není, obzvlášť ne s fazolemi, ale recept je pěkný a tvůj boršč má krásnou barvičku, Andejko :-).

Oxana

10. 6. 2011 10:22

Zas tak lehké jídlo do bříška to není, právě proto není potřeba druhý chod. Ale s pravým borčem tohle nemá nic společného. Kdejaký borč je prostě počeštěný.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: borčš borč z červené řepy boršč jídlo s fazolemi bořč vegetariánský boršč s červenou řepou boršt boršč recept vegetariansky boršč klasický ruský boršč bořč recept polévka boršč s fazolemi vepřové maso s červenými fazolemi vegetariansky borc recept boršč boršč s červenými fazolky borčš s fazolí boršč červené fazole borč z červené řepy s fazolemi bršč s fazolemi

Suroviny: kosti vepřové, hovězí zadní, cibule, zelenina kořenová, zelí hlávkové, brambory, řepa červená, fazole červené, nať celerová, bobkový list, koření nové koření, jalovec, pepř, ocet

TopRecepty.cz

Boršč s fazolemi

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k67E