Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota7 437 kJ / 1 778 kcal
Bílkoviny267,44 g
Tuky33,94 g
Vláknina55,89 g
Cholesterol661 mg
Sodík3 138 mg
Sůl7,46 g
Sacharidy72,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

papirek

27. 11. 2019 17:56

Tenhle boršč je prostě vynikající, dělala jsem ho už několikrát. Díky za recept. A ty kydy tady od tý pani nechte stranou, oni se všude najdou idioti, kteří jen ryjí, protože to jinak ani neumí. Je to bohužel taková nemoc všech serverů

Jarmila

14. 7. 2016 15:22

Jana: Vážená,Vy,jak je vidět na první pohled neumíte pořádně ani česky,nejlépe pro Vás bude prohlížet si jen obrázky.

mirda

8. 2. 2011 17:53

tedy máme hotovo a musím říct SUUUUPRRRRRR.DÍKY AUTORCE!:-K

mirda

8. 2. 2011 13:18

recept vypaadá moc dobře a tak už mám nakoupeno a jdu ho pokusit vytvořit moc se těším.nevšimejte si pisálka který to nemá v hlavě v pořádku je to pro něj horší.je to ..........

zizala

4. 2. 2011 20:56

Nechápu tyhle výtky ...pokud je někdo línej číst delší text, tak ať si listuje v komixech...českejch ;-):-))
Olina16: tenhle web je otevřený pro obě národnosti a já jsem za to moc ráda. Můžeš použít překladač :-/

Corall+Emmy 30.9.2006

4. 2. 2011 19:53

jezisi me je 26 a slovenstine rozumim a i krasne si pokecam se slovakem,vzdyt to jsou podobne jazyky.

posilam bod a ukladam recept:yes:

AniCiz

4. 2. 2011 19:29

:- já zírám..takovou kravinu napsat..že něco luští..slovenčina je nádherná a trefná řeč..bože díky za ty příspěvky
ps.takový boršč bych si hned dala..:-K

tejaja

4. 2. 2011 19:23

Jana (neregistrovaný/á) :-D prepáč, ale ja by som sa hanbila napísať, že nerozumiem po česky. Pretože 90% slovného základu máme rovnakého. To znamená, že neovládaš poriadne ani češtinu. A ak predsa len niečomu nerozumiem ( pretože sú samozrejme aj úplne odlišné slová ), tak sa jednoducho opýtam.
U nás sa vraví : "Kto sa pýta, je hlúpy 5 minút, kto sa nepýta, je hlúpy celý život". ;-)

katica

4. 2. 2011 18:59

jana-neregistrovana, nehnevaj sa ale neviem comu nerozumies, ved su to skoro stejne slova a ked uz tak nerozumies ,tak proste ten recept necitaj ,ale nechci aby slovaci pisali cesky ,lebo ani slovaci nechcu aby cesi pisali na slovenskom fore po slovensky, jednoducho ked nechces necitaj ,je tu dost receptov v cestine,sorri.,

Honza

4. 2. 2011 18:49

Nehledě na to, že Slováci se píší s velkým "S"

mirca75

4. 2. 2011 18:16

Jana (neregi).:-), každý píše takovou řečí, jakou má za rodnou. Myslím, že není problém - pokud člověk něčemu nerozumí - aby se pod receptem zeptal a věřím, že vždy bude od někoho odpověď. Navíc si myslím, že slovenština není od češtiny až tak vzdálená, aby jsme jí neporozuměli. Nehledě na ten fakt, že recept napsaný ve slovenském jazyce, je určitě přehlednější, než kdyby se autor/ka snažili recept psát v českém jazyce a prokládali to slovenskými výrazy, protože je třeba v češtině neznají...
Amalia:-) promiň, že jsem se tak rozepsala zrovna pod Tvým receptem...:-K.

Jana

4. 2. 2011 17:56

když už sem píšou pořád slovácí tak aspon česky,vždycky když vidím dloouhý slovenský recept tak přepínám na další ,nechce se mi to luštit pulhodiny :/

nachos

4. 2. 2011 17:08

Pravý boršč jsem měla jen dvakrát, od kolegyně, která je z Ruska, dělala k tomu ještě jakousi směs na chleba a olizovala jsem se až za ušima. A podruhý od mojí babičky, která už taková nebyla. Ale určitě to zkusím, protože to mám fakt ráda.:yes:

amalia

4. 2. 2011 17:01

:-))ďakujem za pomoc, Špagetka, ten obrázok je super, nepoznám názvy všetkých častí hovädzieho dobytka:-K zase sa niečo priučím:-))

tejaja

4. 2. 2011 16:48

popletko, áha, profil = z Košíc, rodáčka ? Tak za tým močingom musiš z Abova do Šariša ;-):-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršč močing co je mocing boršč s kapustou slovenský boršč hovězí boršč hustý boršč s mletým masem boršč recept recept na boršč boršč hovězí boršč recepty borsč od babičky cervenej borst boršč z kapusty pravý boršč z ph močing co to je hustý borsc borč od babičky boršč kapusta videorecepty boršč

Suroviny: kližka hovězí, plec vepřová, čabajka, cibule, řepa červená, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, paprika čerstvá zelená, kedlubna, zelí kysané, chilli paprika sušená, smetana, olej rostlinný, sůl

TopRecepty.cz

Boršč po "rusnacky"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EPzl