Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 588 kJ / 2 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,73 g |
Tuky | 23,77 g |
Vláknina | 21,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 387,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lesklý chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPk
Moje poznámka
Lesklý chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPk
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Těstovinový salát s pečeným lilkem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky s horkým ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí na paprice
Přidáno před 15 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, houbami a parmazánem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
workous před 5 hodinami
Celozrnné dalamánky
Jedlik před 6 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
RenataSoukupova před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
palikx před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
astosch před 7 hodinami
Pórkový krém
Kajkajak před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
finetoxic před 9 hodinami
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
cora666 před 9 hodinami
Karlovarské knedlíky I
sabatova.daniela@tiscali.cz před 10 hodinami
Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
fit chléb,
fit chleba,
domácí pekárna s varenim ryze eta,
chléb fit,
lesklý domácí chleba,
fit chléb recepty,
fit chleba recept,
chleb kminek,
fit chleba z pekárny,
fit chleby,
chléb fit recept,
fit recepty na chleba,
chléb,
chléb před pečením potřeme,
povrch chleba,
chleba domácí pekárny recepty,
fitchleba,
fit recepty chleb,
jak upéci lesklý dobrý chléb,
domácí chléb lesklý
Suroviny:
mouka,
vločky ovesné,
voda,
ocet,
sůl,
kmín drcený,
olej,
cukr,
droždí sušené,
žloutek
Komentáře (2)