Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

FITchlebík

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 1. 2012 12:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 487 kJ / 2 746 kcal
Bílkoviny88,43 g
Tuky39,35 g
Vláknina49,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,44 g
Sůl16,06 g
Sacharidy484,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Chleba je vysoký, krásně nakynutý, na řezu pórovitý a okatý semínky i zbytky zrníček, které nás zároveń nutí každé sousto lépe rozkousat....

Obsahem "zrní" je podobný Černým rohlíkům http://www.toprecepty.cz/recept/24887-cerne-rohlik... - takže kdo má rád chlebíky (pečivo) ne z čistě bílé mouky, může "zrní" bez obav koupit - určitě ho využije.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

6. 2. 2012 08:58

BILKOVAI: děkuju za vyzkoušení i fotečky:-K
Taky se mi jednou stalo, že zrní bylo rozmixované méně, ale zase nás to pak nutilo pomaleji jíst a lépe kousat:-D

BILKOVAI BILKOVAI

5. 2. 2012 23:23

Tak jsem měla dilema, jestli upéct Tvoje korspitze nebo vyzkoušet tento chlebík. Protože kornspitze peču často, tak jsem si řekla, že přece jenom vyzkouším chleba. Těsto kynulo jak blázen, až jsem měla strach, že v pekárně přeteče. Chleba je výborný, krásně nadýchaný. Akorát jsem to zrní málo v mixéru rozmixovala, takže jsou v něm dost hrubé kousky:-8. Ale to určitě není na škodu. Alespoň to pročistí pořádně trávicí trakt:-D. Doporučuji ostatním vyzkoušet a Tobě Cathleen opět děkuji za výborný recept:yes: Bodík už jsem dala dříve, takže dnes alespoň foto:-8

mysulka mysulka

28. 1. 2012 10:23

:yes::yes::-p:-K

cathleen cathleen

26. 1. 2012 08:48

BILKOVAI: celozrnnou mám jakoby středně mletou (bez označení na sáčku), měla jsem už i hrubě mletou a ta byla opravdu hodně hrubší.
Většinou používám celozrnnou BIO (ze Zdravé výživy). Ne proto, že je bio, ale že je tak jemňounce mletá, že vypadá jako hladká mouka a v těstě je příjemná. Ale už delší dobu ji nemůžu sehnat, mám teď tuhle od jiné firmy;-)

Betyna

25. 1. 2012 22:10

:yes: krásný na řezu

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 1. 2012 21:38

:-K+11:-K:yes:

Iriska Iriska

25. 1. 2012 19:29

Vypadá dobře :yes::yes:+

clupmi clupmi

25. 1. 2012 18:03

:yes::yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

25. 1. 2012 17:18

Cathleen, to vypadá moc dobře. Ingredience /zrní, otruby../ mám, takže ukládám a vyzkouším. Naše trávicí soustava nám bude vděčná;-)
Ta pšeničná mouka celozrnná je hrubě mletá nebo jemná? Děkuji za odpověď:-K....+1:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

25. 1. 2012 17:08

Ivi, na řezu teda vypadá fakt nádherně;-):yes: U nás nemůžu sehnat žito, musím do Ovy a pak spáchám ....a nejen tohle.:-*

misza misza

25. 1. 2012 15:12

:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

25. 1. 2012 12:28

;-):-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fit chlebík recept recepty na zrní fit chléb recept zrníček recept recept fit chleb jak upéct fit chléb recept recept na fit chleba fit chleba recept kde sehnat zrníčka pšenice fit chlebík recepty ze zrní zrní recepty mleté zrní

Suroviny: žito, pšenice, voda, semínka lněná, slunečnice loupaná, otruby, kmín drcený, sůl, olej, ocet, cukr, mouka žitná chlebová, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, droždí

TopRecepty.cz

FITchlebík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Bwm