Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 487 kJ / 2 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,43 g |
Tuky | 39,35 g |
Vláknina | 49,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,44 g |
Sůl | 16,06 g |
Sacharidy | 484,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
FITchlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Bwm
Moje poznámka
FITchlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Bwm
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Alenas23 před 1 hodinou
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 před 2 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 2 hodinami
Nejlepší špenát
Danavoldrichova před 3 hodinami
Přílohový salát z opečených brambor
RadkaD. před 3 hodinami
Nakládané vepřové řízky
RadkaD. před 3 hodinami
Květákové bramboráčky
RadkaD. před 3 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
daniela1262 před 5 hodinami
Linecký koláč s jahodami
zuzi777a před 16 hodinami
Tématické fráze:
fit chlebík recept,
recepty na zrní,
fit chléb recept,
zrníček recept,
recept fit chleb,
jak upéct fit chléb recept,
recept na fit chleba,
fit chleba recept,
kde sehnat zrníčka pšenice,
fit chlebík,
recepty ze zrní,
zrní recepty,
mleté zrní
Suroviny:
žito,
pšenice,
voda,
semínka lněná,
slunečnice loupaná,
otruby,
kmín drcený,
sůl,
olej,
ocet,
cukr,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (12)
Taky se mi jednou stalo, že zrní bylo rozmixované méně, ale zase nás to pak nutilo pomaleji jíst a lépe kousat
Většinou používám celozrnnou BIO (ze Zdravé výživy). Ne proto, že je bio, ale že je tak jemňounce mletá, že vypadá jako hladká mouka a v těstě je příjemná. Ale už delší dobu ji nemůžu sehnat, mám teď tuhle od jiné firmy
Ta pšeničná mouka celozrnná je hrubě mletá nebo jemná? Děkuji za odpověď