Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 085 kJ / 4 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,66 g |
Tuky | 366,23 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 999 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 5,46 g |
Sacharidy | 11,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček s kapsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QvgG
Moje poznámka
Bůček s kapsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QvgG
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 44 sekundami
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 2 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 4 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 4 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 15 hodinami
Tématické fráze:
babicovy dobroty 26.2.2012,
bůček recepty,
buček,
pečený bůček s kapsou,
pečený buček top recept,
bůček a hranolky,
pečený bůček_kapsa,
maso s kapsami,
pečený bůček s kapsami,
babica bůček,
bucek podle babici,
buček v mlíku,
pečený bůček s nádivkou podle babici,
vepřový bůček s kapsou,
pečeme s babicou,
babica recepty bůček,
babica recepty kategorie,
recepty babica houby bucek,
kolik stoji maso buček,
vejce v mletém mase babica
Suroviny:
bůček,
maso mleté,
salám,
vejce,
chilli paprika čerstvá,
hrášek,
cibule,
česnek,
koření čarodějka,
pepř,
sůl
Komentáře (16)