Čertova kapsa

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Vepřové maso 17 názorů

510

Suroviny

kotlety (nebo kýta)
na každou porci 5 dkg vepřových jater
lžíci leča (na každou porci)
olej
cibule
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do kotlet si nařízneme opatrně kapsu.

  2. Na oleji orestujeme cibulku a přidáme na drobné nudličky nakrájená játra a tolik lžic leča, kolik máme řízků.

  3. Játra si podusíme doměkka a pak plníme kapsy v kotletách a sepneme jehlou.

  4. Každou porci prudce osmahneme na oleji a dáme zapéct dozlatova do trouby. Podáváme s bramborem.

Poznámka

Játra solíme až po změknutí, maso ihned.

Zdroj- Doporučené recepty-Ivana Frintová

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čertova kapsa

  • Pajaja Pajaja

    Zrovna tu hledám nějaký recept na kotlety, zase něco jiného než dělám. Tento recept mi připadá jednoduchý a díky fotkám se mi sbíhají sliny. Vypadá to tak, že mám na sobotu oběd vybraný. :-):yes:

    Odpovědět

  • Saimi nejen vypadá, je to moc dobré jídlo;-)

    Odpovědět

  • Saimi Saimi

    vypadá to nádherně

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, taky dělávám, ale s kuřecí játrou.:-p
    Hezké fotečky;-);-), posílám pátého bodíka.:-!:-)):yes::yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Já už poslední dobou i ten hrášek polknu - a to jsem dřív měla dojem, že by mi obrátil žaludek :-). Třeba ta játra jen neumím připravit; vzpomínám, že máma je často dělala jako minutku (prý kvůli železu, které obsahují), a to jsem je jedla, ale jiné vnitřnosti jsem prostě nemohla. Babička mi (jako dítěti) z polévky vybírala kuřecí srdíčka coby největší lahůdku a já jsem je polykala s tak upřímným odporem, jaký je vůbec možný... V tomto ohledu se na mně moji francouzští předci příliš nepodepsali...;-):-)

    Odpovědět

  • Nenuť se nikdy do něčeho, co nemůžeš. Já si marně vzpomínám, co nemám ráda já:-)):-D, když jsem byla malá, nesnášela jsem kel nahusto a bramborový guláš, i to už není pravda:-D:-)). Nemusím moc rýži a tu jsem zase zbožňovala, tak vidíš, chutě se mění;-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Jani, možná bych se měla poučit i já a zkusit játra... Ale já mám asi nějakou bariéru. Prostě to nepůjde.

    Odpovědět

  • No, Eli, učím se od tebe ta "zelenina":-)):-D

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Jani, ta fotka je úžasná - máš je čím dál lepší, všimla sis toho? :-)
    Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já...:-* ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka :yes::-!

    Odpovědět

  • Boubelinda Boubelinda

    :-*:-p už to vidím u nás na talíři. Brzo vyzkouším.:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Já na to ještě přidávám lžíci podušených hub, která smíchám s játry. Každopádně :-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

  • Merylas, klidně, určitě bysme to nějak zvládli i s mým přítelem:-D:-))

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Občas jsem dělávala, ale s jinou náplní, takto připravené kotletky nikdy nezklamou:-p:yes: Jani, nechceš mě vzít na stravu?:-D

    Odpovědět

  • No, sousedi říkali, že mne asi vystěhují:-D:-)), ale prý to spraví pozvání na oběd!:-)):-D

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: aspikové lahůdky recepty polevka z kuřecich srdíček certovo maso vepřové s játrou recepty mäso s lečom recepty pro kazdou kapsu top recepty čertovo maso veprova certova kapsa čertova polévka vepřové maso s játrou maso na kořenové zelenině fecept na gulas ze selete kuřecí kapsa s játrou čertův kotlík recept čertovo maso recept kreci polevka s jatrou játra recepty jako kapsa jak připravit vepřové plecko čertova kotleta játra lečo recept s kuřecí játrou

Zapomněl/a jsem heslo