Čertova kapsa

Jana Remkova Kuchařka:

Vepřové maso 17 názorů

59

Suroviny

kotlety (nebo kýta)
na každou porci 5 dkg vepřových jater
lžíci leča (na každou porci)
olej
cibule
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do kotlet si nařízneme opatrně kapsu.

  2. Na oleji orestujeme cibulku a přidáme na drobné nudličky nakrájená játra a tolik lžic leča, kolik máme řízků.

  3. Játra si podusíme doměkka a pak plníme kapsy v kotletách a sepneme jehlou.

  4. Každou porci prudce osmahneme na oleji a dáme zapéct dozlatova do trouby. Podáváme s bramborem.

Poznámka

Játra solíme až po změknutí, maso ihned.

Zdroj- Doporučené recepty-Ivana Frintová

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čertova kapsa

  • Pajaja Pajaja

    Zrovna tu hledám nějaký recept na kotlety, zase něco jiného než dělám. Tento recept mi připadá jednoduchý a díky fotkám se mi sbíhají sliny. Vypadá to tak, že mám na sobotu oběd vybraný. :-):yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Saimi nejen vypadá, je to moc dobré jídlo;-)

    Odpovědět

  • Saimi Saimi

    vypadá to nádherně

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, taky dělávám, ale s kuřecí játrou.:-p
    Hezké fotečky;-);-), posílám pátého bodíka.:-!:-)):yes::yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Já už poslední dobou i ten hrášek polknu - a to jsem dřív měla dojem, že by mi obrátil žaludek :-). Třeba ta játra jen neumím připravit; vzpomínám, že máma je často dělala jako minutku (prý kvůli železu, které obsahují), a to jsem je jedla, ale jiné vnitřnosti jsem prostě nemohla. Babička mi (jako dítěti) z polévky vybírala kuřecí srdíčka coby největší lahůdku a já jsem je polykala s tak upřímným odporem, jaký je vůbec možný... V tomto ohledu se na mně moji francouzští předci příliš nepodepsali...;-):-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Nenuť se nikdy do něčeho, co nemůžeš. Já si marně vzpomínám, co nemám ráda já:-)):-D, když jsem byla malá, nesnášela jsem kel nahusto a bramborový guláš, i to už není pravda:-D:-)). Nemusím moc rýži a tu jsem zase zbožňovala, tak vidíš, chutě se mění;-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Jani, možná bych se měla poučit i já a zkusit játra... Ale já mám asi nějakou bariéru. Prostě to nepůjde.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    No, Eli, učím se od tebe ta "zelenina":-)):-D

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Jani, ta fotka je úžasná - máš je čím dál lepší, všimla sis toho? :-)
    Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já...:-* ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka :yes::-!

    Odpovědět

  • Boubelinda Boubelinda

    :-*:-p už to vidím u nás na talíři. Brzo vyzkouším.:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Já na to ještě přidávám lžíci podušených hub, která smíchám s játry. Každopádně :-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Merylas, klidně, určitě bysme to nějak zvládli i s mým přítelem:-D:-))

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Občas jsem dělávala, ale s jinou náplní, takto připravené kotletky nikdy nezklamou:-p:yes: Jani, nechceš mě vzít na stravu?:-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    No, sousedi říkali, že mne asi vystěhují:-D:-)), ale prý to spraví pozvání na oběd!:-)):-D

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo