Česnekové kapsy

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Doba přípravy: asi 40 min PT0H40M 4 porce Drůbeží maso 22 názorů

517

Suroviny

4 plátky kuřecích prsíček
česnek
majoránka
anglická slanina
Hermelín nebo Niva
sůl
mletý pepř
cibule
olej
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa rozklepeme, osolíme, popepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem, posypeme majoránkou.

  2. Do slaniny zabalíme Hermelín nebo Nivu a dáme doprostřed plátku.

  3. Plátek přehneme a sklepneme nebo propíchneme párátkem tak, aby se nerozevřel a dáme na rozpálený olej a opékáme z obou stran dozlatova.

  4. Poté vyjmeme kapsy z pánve a dáme na talíř.

  5. Do vypečeného tuku přidáme nakrájenou cibuli a necháme chvilku orestovat. Pak přidáme kapsy a dusíme do změknutí. Cibuli můžeme rozmixovat ponorným mixérem a nemusíme již ničím zahušťovat. Podáváme s opečenými bramborami, nebo rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 57 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Česnekové kapsy

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: domácí debrecínka recept domaci debrecinka debrecínka recept česnekové pagáče recept na debrecínku recept na debrecínku recept na domácí debrecínku debrecinka kuřecí debrecínka drůbeží kapsa recepty z debrecinky racept na debrecínku domácí kuřecí debrecínka česneková kuřecí kapsa vynikající kapsa výměna kapes cesnekove recepty kuřecí prsa, slanina, niva recept kuřecí kapsa recept hermelín kapsa plnena susenymi rajcaty

Zapomněl/a jsem heslo