Pstruh z Piemonte
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 332 kJ / 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,78 g |
Tuky | 24,42 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: S Italem v kuchyni, lehce upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2012 16:54
Pěkný recept
8. 3. 2012 18:54
+14Chutná ryba krásně nafocená
7. 3. 2012 20:42
to musí být strááášně moc dobré podle ingrediencí soudě.. o fotu nemluvě
7. 3. 2012 20:00
Takhle jsem pstruha ještě nedělala, ukládám
7. 3. 2012 20:00
7. 3. 2012 19:23
pstruha můžu na všechny způsoby, +bodík
7. 3. 2012 18:06
krásný receptík
7. 3. 2012 17:31
Přibelhala jsem se od doktora, a tady...vy prostě víte, jak člověka potěšit a rozesmát...
7. 3. 2012 17:28
srettka:Máš pravdu, svůdně mrká očičkem a tlamička jen a jen promluvit a zaševelit:"Jsem tu pro tebe, sněz si mě."
7. 3. 2012 17:01
No mě fakt trefí pstruha miluju a tenhle jak svůdně kouká
7. 3. 2012 17:00
Vzhledem k tomu, že jsem měla pstruhy každý týden od tchána-rybáře, nevážila jsem si této pochoutky, byla jsem hloupá, dnes si vážím každé takové dobrůtky
7. 3. 2012 16:26
Bezva!!!
7. 3. 2012 15:28
Jednoduchá a nepřeplácaná úprava ryby.Moc hezké
7. 3. 2012 14:17
pěkný pstroužek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno před 16 hodinami
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 21 hodinami
Podzimní chilli salát
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Suzy8 uvařila před 6 hodinami
Domácí burger (gril)
Vasek1 uvařil před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Ennia uvařila před 8 hodinami
Kuřecí "popcorn"
jechapavel204 uvařila před 8 hodinami
Rychlé oříškové muffiny
Lisa444 uvařila před 9 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Verone uvařila před 9 hodinami
Chuďasova chlebová polévka
Hanina65 uvařila před 9 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
Badina uvařila před 11 hodinami
Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky
sekacka uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Další recepty
Tématické fráze: mail piamonte.com loc:cz pstruh recepty mail piamonte com loc:cz recept na pstruha s celerem piemont-recepty recept na pstruha s italem v kuchyni pstruh s italem v kuchyni lososovitý pstruh recept-pstruh na dabelsky zpusob pstruh na celeru
Suroviny: pstruh, cibule, celer řapíkatý, rozinky, víno bílé, vývar rybí, smetana, šalvěj, citron, máslo, olej olivový, sůl
Pstruh z Piemonte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLVP
14 názorů