Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 270 kJ / 6 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,55 g |
Tuky | 346,42 g |
Vláknina | 25,86 g |
Cholesterol | 579 mg |
Sodík | 12,10 g |
Sůl | 29,75 g |
Sacharidy | 576,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yM3z
Moje poznámka
Výborná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yM3z
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 4 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 10 minutami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 48 minutami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 1 hodinou
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 2 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 2 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 2 hodinami
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 3 hodinami
Cuketový perník
Boxiska před 4 hodinami
Tématické fráze:
pizza originál recepty,
pizza recept,
recept na vybornou pizzu,
protlak bazilico,
pizza že severní itálie,
výborná piiza,
recepty na vybornou pizzu,
bazilico protlak,
výborná pizza na plech,
pizza z pizzerie v severní itálii,
výdorná pizza,
bazilico,
protlak bazillico,
top recepty pizza itálie,
výborná piczza,
recept na vybornou pizu,
protlak bazilico panzani,
recept na výborou pizzu,
pizza z itálie udine,
pizza originál recept
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
olej,
kvasnice,
cukr,
voda,
olej,
protlak bazilico,
sůl,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella,
šunka,
koření oregáno,
sýr ementál,
slanina anglická
Komentáře (3)