Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slané koláče - závěrečný vylepšovák

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy ....

....

7. 4. 2012 20:07

Suroviny

Porce: ....

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Monika Sediva

31. 3. 2020 10:00

Brokolici nemusím ale využiji bylinky a dnes udělám k televizi na odpoledne :-) :-)

BlankaZ

25. 5. 2015 18:36

Tomhle nepomůže žádný vylepšovák..... kečup, nastrouhaný gothaj, eidam.....:-//

be.amenity

27. 12. 2012 15:47

Dobrý den, prosím poraďte, jak udělat pizzu, aby z ní při pečení nevytékala voda, nebo-li šťává z různých ingrediencí, jako např. z rajčat, cukety, žampionů, šunky, mozzarelly, atd. atd.? I když na ni pošlu foukání nebo ne, vždycky se tak jako tak šťáva pustí, a ne málo... ;-(

Eliza

12. 4. 2012 21:34

Já potírám olivovým olejem těsto, na které pak rozetřu passatu s česnekem a bazalkou nebo oreganem a po pokladení surovin znovu zacákám ol.olejem před pečením. Potírat po upečení mě nikdy nenapadlo, ale jistě vyzkouším.:yes::yes:

Miquel

8. 4. 2012 15:29

Nevím jak moc zná neregistrovaná Italka Itálii, ale z vlastní zkušenosti mohu říct že Italové dokážou dát na pizzu cokoliv. Nejvíce kuriózní pizza, kterou jsem si v Itálii dal tak byla s párkem. Nedovedu si představit kdyby sem někdo takový recept přidal, jak by tito neregistrovaní "znalci" italské kuchyně vyváděli :-D

Anna Kocikova

8. 4. 2012 14:52

Italka:Proč takové zděšení:-O:-DVždyť autorka tohoto zlepšováku uvádí přímo v poznámce,že to není recept na pizzu;-)
Tahle vychytávka na různě připravené slané dobroty na závěr se mi líbí:-p+:yes:a Tvoje"pizza"vypadá hezky:-K
Eliško:-)nechceš to pro klid v komentářích raději přehodit do kategorie"Slané pečivo";-):-))

ella1

8. 4. 2012 09:10

Italka

8. 4. 2012 08:32

No tohle kdyby viděl ital, tak se asi zblázní jak to někdo vůbec může nazývat pizzou. Gothaj, eidam hmmm to je pravá Itálie:-D Mamma mia

katlie

8. 4. 2012 07:52

Nevím, proč sem vkládáte tohle jako zlepšovák, ale já doma dělávám pizzu z listového těsta běžně a nikdy jsem ji nemusela po okrajích potírat olejem, jelikož ty okraje vůbec nejsou suché, jde o listové těsto a to samo o sobě je dost mastné a tučné a okraje mám vždy měkké. Možná asi myslíte klasickou pizzu v pizzerii, ale pak by bylo zapotřebí to napsat k těmto druhům pizz a ne k té z listového těsta, kam se to nehodí.:-//

jarka skrobakova

8. 4. 2012 06:25

:yes::yes::-))

zizala

8. 4. 2012 05:34

Prima vychytávka, vyzkouším ;-):yes:

Ivana Ch

8. 4. 2012 04:31

Určitě to vyzkouším.

Kriss

7. 4. 2012 22:23

Už podle obrázku se mi na ni sbíhají sliny.:-p

ella1

7. 4. 2012 20:54

žaneta:tak si tím česnekem když né pizzu potři třeba buchtu s marmeládou,třeba to bude taky fajn ;-)

žaneta

7. 4. 2012 20:45

vrtule79: Četla jsem dobře, v době, kdy jsem reagovala tam žádné PS nebylo. Proč tedy ten olej není rovnou v surovinách:-?
Navíc, když to není pizza, proč je to v kategorii Pizzy:-?:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slane vrtule čím potírat pizzu pizza recepty cim potirat langose pizza vrtule s čim potirat kynute těsto čím potírat kynuté buchty upeceme koláče slané pečivo vrtule pizza koláče vrtule piiza koláč z listového těsta vrtule čím se potírají langoše italká pizza- recept cim se potiraju langoše čím potírat buchty čím potírat listové těsto upečeme koláč čím potirat kynuty kolac čím se potírají kynuté buchty slané kynuté vrtule

Suroviny: těsto listové, kečup sladký, salám gothaj, sýr eidam, brokolice, sýr mozzarella, koření pizza, olej, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Slané koláče - závěrečný vylepšovák

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9O58