Kuřecí omáčka
Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Energie | 620 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,58 g |
Tuky | 0,84 g |
Vláknina | 3,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Naše ratolesti se po této omáčce jen oblizují :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2012 19:42
Petra z Humpolce:
Jé Petruško, ty jsi ještě tady? Jde vidět kolik máš práce.... Recept se ti asi líbí, když se pořád na něj díváš. Nebo prostě z nedočkavostí čekáš na reakce tvých pěkných a povzbuzujících příspěvků.
Jé Petruško, ty jsi ještě tady? Jde vidět kolik máš práce.... Recept se ti asi líbí, když se pořád na něj díváš. Nebo prostě z nedočkavostí čekáš na reakce tvých pěkných a povzbuzujících příspěvků.
27. 5. 2012 19:18
Holky, je to vaše volba, já jím i očima a tohle se mi nelíbí.
Ale každý člověk má rád jiné věci a po úpravě doby varu ze 3minut na 20 to jde bez následků sníst
Ale každý člověk má rád jiné věci a po úpravě doby varu ze 3minut na 20 to jde bez následků sníst
27. 5. 2012 19:14
Jajda: fotka je skvělá, je na ní vše, co tam má být vidět a to je důležité. Omáčka se mi líbí. Je jednoduchá a každý by si s ní poradil. Okořenit si každý může podle sebe, já bych určitě přidala kousek masoxu, ale nikde to raději neuvádím, taky pepř. Ale pro děti je to takhle akorát Knedlík máš výstavní!!
27. 5. 2012 19:12
Jajda:
souhlasím s tebou, omáčka vypadá dobře
souhlasím s tebou, omáčka vypadá dobře
27. 5. 2012 19:08
Petra z Humpolce:
Nevím co se ti na té omáčce nelíbí...fotka není zrovna výstavní, ale podle ingrediencí může být dobrá. Kdyby jsi vařila, tak víš z čeho se skládá základ každé omáčky, já je dělám taky tak, záleží jakou.
Nevím co se ti na té omáčce nelíbí...fotka není zrovna výstavní, ale podle ingrediencí může být dobrá. Kdyby jsi vařila, tak víš z čeho se skládá základ každé omáčky, já je dělám taky tak, záleží jakou.
27. 5. 2012 16:46
Iness:Tak si hloupých nevšímej.Někteří lidé to holt asi berou jako možnost si rýpnout a tím se realizovat alespoň na netu.Hlavní je, že recept je povedený, žádná éčkami nacpaná "ňamka pro děti".
27. 5. 2012 16:41
chocolate:
To já vím, jak jsi to myslela, ale už nějaký čas se tady do mě někdo naváží a samozřejmě jako neregistrovaný (trošku mě to vytočilo)...Moje chyba, recept jsem po sobě nečetla, nesedím u PC, jen jsem sem odskočila vyfotit a dát druhý recept než mi to děcka začnou brát.
To já vím, jak jsi to myslela, ale už nějaký čas se tady do mě někdo naváží a samozřejmě jako neregistrovaný (trošku mě to vytočilo)...Moje chyba, recept jsem po sobě nečetla, nesedím u PC, jen jsem sem odskočila vyfotit a dát druhý recept než mi to děcka začnou brát.
27. 5. 2012 16:30
Iness:Ono také není třeba být hned vztahovačná.Já jsem na to jen slušně (a ne anonymně) upozornila.Chodí sem i mnoho začátečníků a ti to nemusí vědět.Nehledejte za každým komentářem útok.Já jsem naopak recept chválila.
27. 5. 2012 16:24
Simona Kucerova:
Simonko děkuji a pro ostatní: já také nevařím omáčky 3 minuty, měla jsem chybu v receptu (chyběla mi nula), já vařím cca 30 minut, ale pro rýpavé jsem hledala kolik minut se má správně vařit...Nejméně 20 minut, tak ji vařím tedy ještě déle. Pro děti vařím už 15 let a nikdy neměli zažívací potíže Vařit umím, měla jsem tu nejlepší učitelku. Ono je lepší se hned do někoho navážet než se zeptat na případné chyby...To musí bavit...
Simonko děkuji a pro ostatní: já také nevařím omáčky 3 minuty, měla jsem chybu v receptu (chyběla mi nula), já vařím cca 30 minut, ale pro rýpavé jsem hledala kolik minut se má správně vařit...Nejméně 20 minut, tak ji vařím tedy ještě déle. Pro děti vařím už 15 let a nikdy neměli zažívací potíže Vařit umím, měla jsem tu nejlepší učitelku. Ono je lepší se hned do někoho navážet než se zeptat na případné chyby...To musí bavit...
27. 5. 2012 15:57
Pěkný receptík
27. 5. 2012 15:44
Iness:U nás je celkem bezvětří, jen jsem řekla svůj názor, pardon. Ale k upřesnění, kořením málo, nedělá mi dobře.
27. 5. 2012 15:40
Nemusí to být špatné, jen je třeba mouku provařit alespoň dvacet minut, tři minuty absolutně nestačí.Z nedostatečně provařené mouky hrozí vleklé střevní komplikace (zvláště, když vaříme pro děti).
Jinak jako nápad je to fajn, proč ne.Žádné umělé náhražky.
Jinak jako nápad je to fajn, proč ne.Žádné umělé náhražky.
27. 5. 2012 15:39
Petra? a údajně z Humpolce...vysvětli mi jak ty děláš třeba kuře na paprice a jiné omáčky...základem je vždycky vývar . Vy neregistrované jste nejlepší. Ale tuším odkud vítr vane...
Já nesnáším narozdíl od tebe tuny koření a různých umělých náhražek. Na tomto jídle není absolutně nic špatného, žádné éčka atd. Nelíbí? Tak si moje recepty neprohlížej
Já nesnáším narozdíl od tebe tuny koření a různých umělých náhražek. Na tomto jídle není absolutně nic špatného, žádné éčka atd. Nelíbí? Tak si moje recepty neprohlížej
27. 5. 2012 15:31
To může být mňamka a ten knedlík šikovná. Já bych to neuměla...
27. 5. 2012 15:30
Jí se i očima a tohle brr
Bez nápadu, vývar zahuštěný moukou...
Bez nápadu, vývar zahuštěný moukou...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 11 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 14 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 15 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 35 minutami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 41 minutami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 2 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 2 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 3 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 3 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 3 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny
Z kuřecích skeletů na polévku můžete připravit několik dalších pokrmů
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí omáčka omáčka z kuřete omáčka ke kuřeti kureci omacky omacky z kureciho kureci macka kuře omáčka omáčka z kuřecího recepty z kuřete omáčky kuřecí omáčka recept kuřecí omáčky recepty omáčka s kuřete omačky z kuřete omáčka kuřecí omáčka z kuřecího vývaru kure na omacku omáčka s kuřetem omacka s kureciho omačky ke kuřeti recept na kuřecí omáčku
Suroviny: kuře čtvrtky, mrkev, petržel, smetana, paprika sušená sladká, koření nové koření, sůl, mouka hladká
Kuřecí omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Zr
31 názorů