Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 129 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,95 g |
| Tuky | 2,56 g |
| Vláknina | 19,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,25 g |
Postup přípravy
Poté hned podáváme, každý si pepř a sůl přidá až podle chuti na talíři.
Podobně se dá tento recept použít na vekovnim grilu.
Podáváme tmavý chléb nebo opečený brambor a kvalitní vychlazené bílé víno.
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRmg
Moje poznámka
Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRmg
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 1 hodinou
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
siven pečený v troubě,
úprava sivena,
siven na grilu,
siven v troubě,
siven recept,
kuchynská úprava pstruha,
jak upravit sivena,
ryba siven na zelenine,
siven arktický,
pečeny siven,
ryba silven,
siven arktický recept,
siven na másle,
siven uprava,
silven recept,
ryba siven,
siven recepty,
siven arktický recepty,
pečení sivena,
pstruh jeho kuchynská úprava
Suroviny:
siven,
čerstvé bylinky,
citron,
celer řapíkatý,
rajče cherry,
máslo,
jablko,
víno bílé
Komentáře (27)
Sivena znám
[email protected]