Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

„Romantická večeře ve dvou“: Srdíčka z červené řepy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

30. 6. 2012 13:05

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 947 kJ / 704 kcal
Bílkoviny32,01 g
Tuky59,14 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,75 g
Sacharidy11,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tipy a triky: pokud Vám nevyhovuje chuť ementálu, můžete ho směle nahradit jiným výraznějším sýrem – čedarem, uzenou parenicí, švýcarským sýrem gruyére nebo i parmazánem (toho ovšem použijte výrazně méně). Řepu jsem jako hlavní chod valentinského menu volila nejen kvůli barvě, ale i díky její stravitelnosti – málokdo by chtěl být po romantické večeři nacpaný až k prasknutí a těžce odfunět na nejbližší kanape. Pokud byste ale svého masožravce „pouhou“ červenou řepu neuctila, doplňte jídlo třeba o pořádně krvavý steak.

Pozor, červená řepa díky betainu barví i po průchodu trávicím traktem, takže se nevyděste na toaletě!

Přijdou-li vám srdíčka přeci jen příliš zastydle romantická, můžete utvořit kuličky (pomocí vykrajovače jádřinců), nebo řepu normálně nakrájet na kostičky.Rozfocený postup na mých stránkách: http://www.foodstyle.cz

Konkrétně na: http://www.foodstyle.cz/products/srdicka-z-cervene...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Drak203

19. 1. 2013 20:44

Dobry den chtel jsem se zeptat co mam dat jako prilohu ze bych to chtel zkusim timhle receptem vyzehlit u sve pritelkini a nerad bych to pokazil

K@tka

30. 6. 2012 21:07

Jana Remkova a nofrona: Díky za chválu :-) Dáváme si ji takhle upravenou i jen nařezanou na kostičky, ale takhle to vypadá líp. Teď mě napadlo, že pro děti by z toho šly vykrájet další tvary... hvězdičky, motýlci... prostě na co je vykrajovátko ;-)

nofrona

30. 6. 2012 18:43

Řepu já rád, tuze rád;-):-p:-p
Krásný recept:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 6. 2012 18:29

Krásné, zdravé, super!:yes:

K@tka

30. 6. 2012 16:16

1974andrea: Děkuju :-8 Doufám, že bude i chutnat!

1974andrea 1974andrea

30. 6. 2012 15:24

Parádní receptík, řepu mám moc ráda:-p:yes: A krásně to vypadá:-K

K@tka

30. 6. 2012 13:58

rebeka: Díky za pochvalu :-) Já právě parmazán moc nemusím, na mě je příliš výrazný...

rebeka rebeka

30. 6. 2012 13:41

moc hezké:-K já bych do sýrového přelivu volila asi ten parmazán.. nebo gran moravia... parádní zamilované menu:yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: recept na romantickou veceri recepty na romantickou veceri vecere pro dva recepty co uvařit na romantickou večeři romantické jidlo večeře pro dva recept jak udělat romantickou veceri tip na romantickou veceri recept na večeři pro dva romantická jídla večeře pro dva recepty na večeři pro dva jak uvařit romantickou večeři romantické jídlo recept romantické menu recept recepty večeře pro dva recept pro romantickou večeři tipy na romantickou večeři jídlo na romantickou večeři recepty pro romantickou večeři

Suroviny: řepa červená, máslo, čerstvé bylinky, balsamico, smetana kysaná, sýr ementál, alobal, sůl bylinková

TopRecepty.cz

„Romantická večeře ve dvou“: Srdíčka z červené řepy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kBlJ