Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 543 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,00 g |
Tuky | 77,00 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 623,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme řidší těsto, nalijeme je na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme.
Krok 2: Po vychladnutí můžeme rozkrojit a pomazat marmeládou. :)
Zveřejněno 10. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMzY
Moje poznámka
Perník I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMzY
Nejnovější recepty
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 31 minutami
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno 1. 8. 2025 15:29:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 3 minutami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 6 minutami
Meruňkový kompot
babca.mz před 1 hodinou
Drožďová pomazánka
dataner před 1 hodinou
Oreo sushi
kucharska.kocka.cz před 1 hodinou
Rychlé jogurtové lívanečky
sterzova1963@seznam.cz před 2 hodinami
Bublanina pro pokročilé
Michaela80 před 2 hodinami
Pečený tvaroh s jablky a ořechy (vhodné pro diabetiky)
Ivyjg před 2 hodinami
Výborné lasagne
honza.podhradsky@gmail.com před 2 hodinami
Tématické fráze:
kniha z perníku,
kváskový perník,
perník recept,
perník kniha,
perník i,
recept na pernik,
recept perník na plech povidla,
výborný perník na plech,
pernik top recepty,
recepty paní hajné ze „šlajfu,
kniha s perníku,
jak pomazat pernik marmeladou,
perníky recept,
medový perník se špaldovou moukou,
kniha o perníku
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krystal,
prášek do perníku,
kakao,
olej,
mléko
Komentáře (2)