Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 543 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,00 g |
Tuky | 77,00 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 623,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme řidší těsto, nalijeme je na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme.
Krok 2: Po vychladnutí můžeme rozkrojit a pomazat marmeládou. :)
Zveřejněno 10. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMzY
Moje poznámka
Perník I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMzY
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 17 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 13 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
kniha z perníku,
kváskový perník,
perník recept,
perník kniha,
perník i,
recept na pernik,
recept perník na plech povidla,
výborný perník na plech,
pernik top recepty,
recepty paní hajné ze „šlajfu,
kniha s perníku,
jak pomazat pernik marmeladou,
perníky recept,
medový perník se špaldovou moukou,
kniha o perníku
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krystal,
prášek do perníku,
kakao,
olej,
mléko
Komentáře (1)