Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 543 kJ / 3 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,00 g |
| Tuky | 77,00 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 623,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme řidší těsto, nalijeme je na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme.
Krok 2: Po vychladnutí můžeme rozkrojit a pomazat marmeládou. :)
Zveřejněno 10. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMzY
Moje poznámka
Perník I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMzY
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 3 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 6 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 6 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 6 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 7 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 7 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 8 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kniha z perníku,
kváskový perník,
perník recept,
perník kniha,
perník i,
recept na pernik,
recept perník na plech povidla,
výborný perník na plech,
pernik top recepty,
recepty paní hajné ze „šlajfu,
kniha s perníku,
jak pomazat pernik marmeladou,
perníky recept,
medový perník se špaldovou moukou,
kniha o perníku
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krystal,
prášek do perníku,
kakao,
olej,
mléko
Komentáře (2)