Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 217 kJ / 4 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,23 g |
Tuky | 146,17 g |
Vláknina | 138,17 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 487,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maftul - kruti krk s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXWY
Moje poznámka
Maftul - kruti krk s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXWY
Nejnovější recepty
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 58 minutami
Proteinové vafle
Přidáno před 1 hodinou
Meruňkový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 21 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 14 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 12 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 14 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 14 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 14 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 16 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 17 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 18 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 18 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 20 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso s cizrnou,
mail jaj.co loc:cz,
kruti krk recept,
krůtí krky recepty,
recept file po jordánsku,
krůtí krk,
maso s cizrnou,
kruti krk recepty.cz,
ovce krk recept,
kardamon s cizrnou,
maftoul,
recept cizrna kruti,
mail jaj co loc:cz,
kruti krk recepty,
recepty na krůtí krky,
maso na cibuli a cizrna
Suroviny:
krky krůtí,
cizrna,
soda jedlá,
cibule,
kardamom,
koření nové koření mleté,
sůl,
pepř,
těstoviny tarhoňa,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Krom oprazenych malych cibuliek sa dava aj mrkev na kousky, libanoncania davaju aj por napriklad a korenie nove korenie, kurkuma, skorica..ja osobne davam este feferonku a paradajky na stvrtky..a maftul s celozrnej psenice ten tmavsi a je aj vonavejsi..ahooj :))
Ja mam maslo moc rada, priste zkusim maso i cibuli orestovat. Jen dotaz, restuje se to syrove nebo az po uvareni?
www.tasteofbeirut.com/2011/11/maftoul/
Matfunyje sa to nazyva a cibulky male cele sa opekaju na troske masla/ghee, pak maso..
..ale aj tak to mas
Jana Remkova: Jani, jsi muj clovek, jen tak s horcici..