Postup přípravy
Krok 1: kuřecí čtvrtky jemně osolíme, pokapeme sojovkou a necháme chvíli odležet.
Krok 2: Pak přidáme nakrájený česnek, zalijeme plechovkou sterilizovaných žampionů a dáme zapéct, nejdříve 20 minut s pokličkou, pak dopečeme do zlatova bez pokličky.
Zveřejněno 29. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře podle Evy Pilarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERmW
Moje poznámka
Kuře podle Evy Pilarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERmW
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
HarryHole před 26 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 33 minutami
Jednoduché langoše
o.d před 34 minutami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 34 minutami
Gulášová polévka
o.d před 34 minutami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 4 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 13 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 14 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 15 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 16 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy salat evy pilarove,
bramborový salát podle evy pilarové,
bramborový salát podle pilarové,
eva pilarová vaření,
eva pilarova bramborovy salat,
kuře recepty,
bramborovy salat od evy pilarove,
štava ke kuřeti,
kuřecí polévka evy pilarové,
recept na kuřecí čtvrtky,
eva pilarová - vaření,
bramborový salát paní pilarové,
recepty od evy,
bramborovy salat od pilarové,
recept kuřecí čtvrtky,
recept na kuře,
rychlé recepty evy pilarové,
bramborový salát podle paní pilarové,
pilarová eva bramborovy salat,
salát podle pilarové
Suroviny:
kuře čtvrtky,
omáčka sojová,
sůl,
česnek,
žampiony sterilované
Komentáře (9)