Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 334 kJ / 80 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 1,22 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yk2P
Moje poznámka
Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yk2P
Nejnovější recepty
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 15 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno 23. 7. 2025 18:11:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo jako polotovar
Kaill před 4 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 5 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 5 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 6 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 8 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 8 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 9 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 9 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 9 hodinami
Tématické fráze:
slivovačka,
jak udělat tmavou omáčku,
tmavá omáčka k masu,
jak ztmavit omáčku,
slivovačka omáčka,
omáčka s rozinkami,
recepty na pizzu vydea,
omáčka slivovačka,
veprová krkovička se sušenými švestkami,
recept na tmavou omáčku,
jak uvarit tmavou omacku,
tmavá švestková omáčka,
tmavá omáčka perniková,
rtmavá omáčka,
tmavého omacky recepty,
vídenský povidlový knedlík-recepty,
tmavou omacku,
slivovačka s uzeným masem,
tmavá omáčka ke špenátu,
slivovacka omáčka prsa recepty
Suroviny:
povidla švestková,
máslo,
slivovice,
mouka hladká,
sůl,
voda,
cukr,
rozinky,
švestky sušené,
skořice mletá,
koření do perníku,
krkovice uzená,
knedlík vídeňský
Komentáře (2)