Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem

Suroviny 4-6 porcí

1 kelímek povidel
1 máslo
panák domácí slivovice
2 lžíce hladké mouky
sůl
1/2 l vody
cukr dle chuti
hrst rozinek
hrst sušených švestek
špetka mleté skořice
špetka perníkového koření
Uzená krkovička
Vídeňský knedlík jako příloha

Postup přípravy receptu

  1. V kastrolu si rozpustíme máslo, přidáme mouku a necháme zatáhnout dohromady.

  2. Lupneme tam panáka.

  3. Pak přilijeme vodu.

  4. Za stálého míchání přidáme ostatní ingredience. Mícháme až do zhoustnutí.

  5. Povaříme.

  6. Krkovičku dáme do pekáče s trochou vody a přepečeme.

Komentáře k receptu Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem

Tématické fráze: slivovačka jak udělat tmavou omáčku tmavá omáčka k masu jak ztmavit omáčku slivovačka omáčka omáčka s rozinkami recepty na pizzu vydea omáčka slivovačka veprová krkovička se sušenými švestkami recept na tmavou omáčku jak uvarit tmavou omacku tmavá švestková omáčka tmavá omáčka perniková rtmavá omáčka tmavého omacky recepty vídenský povidlový knedlík-recepty tmavou omacku slivovačka s uzeným masem tmavá omáčka ke špenátu slivovacka omáčka prsa recepty