Voňavé medové kuře

Drůbeží maso Doba přípravy: 75 minut 6 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 75 minut 6 názorů

Suroviny 4 porce

1 kuře
4 lžíce ostrého kečupu
4 lžíce medu
4 lžíce sojové omáčky
1 lžíce olivového oleje
koření na kuře 7 bylin
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kuře omyjeme, osolíme a bohatě posypeme kořením "kuře 7 bylin".

  2. Okořeněné kuře vložíme do pekáčku, na jehož dno jsme nalili trochu olivového oleje. V misce smícháme 4 lžíce medu, 4 lžíce ostrého kečupu a 4 lžíce sójové omáčky. Vše nalijeme na kuře. Medové kuře pečeme zhruba hodinu. Průběžně kuře přeléváme vypečenou šťávou.

  3. Voňavé medové kuře podáváme s čerstvým pečivem nebo s vařeným či pečeným bramborem. Medové kuře je nejlepší teplé.

Komentáře k receptu Voňavé medové kuře

Tématické fráze: medové kuře voňavé kuře kuře v medové omáčce medové kuře recept pečené kuře med sojovka kečup kuře 7 bylin recepty na kuře medová omáčka na kuře recept na vonave kure recept na medové kuře recepty kuře medové kuře recepty recept na kure vonavé kuře po čínsku recept na omáčku na voňavé kuře kuře med kečup sojová kuře na sedmy bylinách kuře na medu a bylinky kuře v medovo kečupové marináde kure s medove omacce