

Voňavé medové kuře
Suroviny 4 porce
- 1 kuře
- 4 lžíce ostrého kečupu
- 4 lžíce medu
- 4 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce olivového oleje
- koření na kuře 7 bylin
- sůl
Postup přípravy receptu
Kuře omyjeme, osolíme a bohatě posypeme kořením "kuře 7 bylin".
Okořeněné kuře vložíme do pekáčku, na jehož dno jsme nalili trochu olivového oleje. V misce smícháme 4 lžíce medu, 4 lžíce ostrého kečupu a 4 lžíce sójové omáčky. Vše nalijeme na kuře. Medové kuře pečeme zhruba hodinu. Průběžně kuře přeléváme vypečenou šťávou.
Voňavé medové kuře podáváme s čerstvým pečivem nebo s vařeným či pečeným bramborem. Medové kuře je nejlepší teplé.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Voňavé medové kuře
-
maris: To jsou pečené brambory z těchto stránek. Moc dobré.
http://www.home-made.cz/?view=flipcard -
Eli, prosím Tě, co to máš za přílohu ?
-
Bibinka: Tak super
-
Lenkaloompa:Leni, tady si všichni tykáme
-
Bibinko, moc děkuji za přivítání a bodík :)
Těším se, až prozkoumám vaše recepty :) -
Lenko, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo
Receptík vypadá jedle a podobně ho i dělám, proto ti dávám 1.boda