Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 528 kJ / 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,03 g |
Tuky | 3,87 g |
Vláknina | 60,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,33 g |
Sacharidy | 92,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73oG
Moje poznámka
Voňavá kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73oG
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 1 hodinou
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 34 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 5 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 5 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuracia polievka,
libeček přesazování,
kdy presazovat libecek,
slepači polevka,
skvělá kuřecí polévka,
kdy přesadit libeček,
libeček přesazovat,
jak přesadit libeček,
kuracia polievka recept,
slovensky libeček,
kuřecí polévka se šafránem,
libeček slovensky nazov,
libeček slovensky,
slepacia polevka,
kuřecí top polévky,
kdy rozsadit porek,
kuřecí polévka top,
patri do kureci polevky celer,
kdy rozsadit libeček,
libecek s kurecim vyvarem
Suroviny:
kosti kuřecí,
droby,
cibule,
česnek,
paprika,
mrkev,
petržel,
celer,
pórek,
zelí,
brambory,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
bujon kuřecí,
vegeta,
sůl,
petrželka,
maggi,
nať celerová
Komentáře (17)
Bibinka k tým veterníkom:Môžu sa robiť menšie,jasné,ale my sme doma piati dospelí ľudia,a dalo by to viac roboty.Tak ich robím väčšie.Dokonca mi minule manžel povedal,aby som mu spravila taký veľký veterník ako tortu.On by ho sám normálne zjedol.
Jo a libeček je rostlina-docela mohutná, jejíž nasekané listy se používají do jídel, jako rostlinné maggi, má úžasnou vůni a dodá jídlům "šmrncovní"chuť, jako maggi.Bezva záležitost a kdo má zahrádku, ten ho pěstuje.
http://www.ordinace.cz/img/text/libecek_lekarsky2_...
Špagetko, libeček nedáváš