Ostré medové kuře

cathleen Kuchařka: cathleen

Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

kuře
Marináda:
1/3 hrnku oleje
1/3 hrnku světlé sojové omáčky
lžíce rajského protlaku
2-3 stroužky česneku
lžíce medu
2 lžičky mletého chilli
špetka mletého římského kmínu (možno vynechat)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Česnek utřeme a spolu s ostatními surovinami na marinádu dobře promícháme.
    Kuře naporcujeme na menší kousky, potřeme marinádou a na několik hodin uložíme do lednice.

  2. Porce kuřete rozložíme do pekáčku a za stálého potírání zbylou marinádou (a opatrného podlévání trochou vody) upečeme.
    Podáváme s bramborem, salátem.

Poznámka

Recept mi přišel mailem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 833 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ostré medové kuře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: ostré kuře medová marináda na kure marináda na kuře ostrá ostré kuře recepty ostra marinada nakuře medové potírání na kuře medová na kure pečené kuře ostré kuře na medu a česneku ostré kuře recept ostra medová omáčka recept na ostré kuře kuře pečené v hořčično medové marinádě recepty kuře po římské