Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelná pečeně

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

6. 6. 2013 11:10

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 041 kJ / 2 161 kcal
Bílkoviny93,78 g
Tuky175,16 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 8,55 g
Sůl21,14 g
Sacharidy41,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem objevila v infocentru v Aši, kde propagovali „Přeshraniční gastronomické slavnosti“ . K tomuto báječnému jídlu ještě podávají v kraji Oberfanken omáčku, kterou dělají ze zbylé vody z kyselého zelí, trochu bílého vína, přidají jemně nasekanou podušenou cibuli a zahustí moukou. Na dochucení použijí – typicky fancké – cukr, sůl, koření, případně kysanou smetanu a podávají samozřejmě s brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

senky senky

6. 6. 2013 15:27

Vždycky jsem zapékala jen mleté se zelím, ale toto bude příjemná změna:yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

6. 6. 2013 15:15

aisha: díky:-K:-K

aisha

6. 6. 2013 14:20

Moc pekny receptik..:yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

6. 6. 2013 13:56

jarkaskrobakova díky za komentář:-K
jarda Kadic díky a až vyzkoušíš, dej vědět:-K

jarda Kadic jarda Kadic

6. 6. 2013 13:10

Už je to uloženo;-);-):yes::yes:

jarka skrobakova

6. 6. 2013 13:09

Moc pěkný recept :yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

6. 6. 2013 12:17

Jitkas: díky:-K, já mám zelí moc ráda a pořád hledám nové inspirace, tahle byla povedená.

rozmarynaH rozmarynaH

6. 6. 2013 12:15

Pipre, Snazilka, Jirholu díky za komentáře:-K:-K:-K. Je to báječné jídlo z "jednoho hrnce". Rozhodně jsem ho nedělala naposledy.

Jitkas

6. 6. 2013 12:15

Tvoje "zelne" recepty jsou jeden lepsi nez druhy. Vypada to mooooc dobre, o chuti nemam pochyb !!

rozmarynaH rozmarynaH

6. 6. 2013 12:13

maris: s tou kapustou a česnekem to bude také dobrůtka. Zbylo nám ještě trochu našeho kysaného zelí a když jsem objevila tenhle recept, přímo jsem zajásala. Dělala jsem jídlo hned v neděli a nemělo to chybu. Díky za typ na kapustu i komentář:-K

pipre pipre

6. 6. 2013 11:58

Učitě hodně dobré:-p:yes:+

snazilka

6. 6. 2013 11:48

To je krása - u nás také vyzkoušíme!:-K

maris maris

6. 6. 2013 11:35

Určitě moc dobré, vyzkouším:-p, já dělám stejně, ale s kapustou, ještě přidávámm česnek a majoránku, máme to moc rádi, se zelím je to dobrý nápad;-):-):yes:+2

jirholu jirholu

6. 6. 2013 11:27

Moc bychom si pochutnali, zelí s mletým masem máme rádi :-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelné recepty pečené zelné řízky recept zelné slavnosti zelná pečně zelna hlavka recepty čerstvé zelí recepty zelna slavnost hlávkové zelí s mletým masem housky za pecene se slaninou recepty hlavkove zeli s mletym masem zelna pecene hovězi pěčeně zeli zelná hlávka druhy čerstvé hlávkové zelí s mletým masem

Suroviny: zelí kysané, cibule, maso mleté, slanina, houska, vejce, mléko, sůl, pepř, kmín celý, sádlo, strouhanka

TopRecepty.cz

Zelná pečeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3rgr