Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 972 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,24 g |
Tuky | 126,70 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 42,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdíčko na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1oD
Moje poznámka
Vepřové srdíčko na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1oD
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 23 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
JitkaJS před 12 minutami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 1 hodinou
Čočka na kyselo
el.mencl před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 3 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 3 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 11 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 13 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 14 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdíčko recepty,
vepřové srdíčko na špeku,
veprove srdce na cernem pivu,
co uvařit ze srdicka,
vepřova srdíčka,
vepřové srdíčko,
recept na vepřové srdíčko,
recept na vepřová srdíčka,
vepřová srdíčka recepty,
vepřové srdce na pivu,
vepřová srdíčka na špeku,
vepřové srdicka,
jak uvařit srdíčka,
vepřové srdíčko recept,
top recepty vepřová srdíčka,
jak uvarit srdicko,
vepřvé srdičko,
recept vepřová srdíčka,
co uvařit ze srdíček,
vepřové srdíčko příloha
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
špek,
velkopopovický černý kozel,
voda,
pepř,
koření nové koření,
rozmarýn,
mouka hladká,
voda,
sůl,
masox hovězí,
pepř mletý
Komentáře (13)
Coleta:
Evi,u nás zase vnitřnosti můžeme všichni,ale také je dělávám jen občas
hanes24:Jiříku,normálně začínám Štefince závidět
Všem Vám moc děkuji