Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 197 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,86 g |
Tuky | 11,26 g |
Vláknina | 18,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 912 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 35,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený krůtí krk v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mkrE
Moje poznámka
Pečený krůtí krk v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mkrE
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 24 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 4 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 11 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Tématické fráze:
peceny kruti krk,
pečené krútí krky,
kruti krk,
kruti krk recept,
krůtí maso v marinádě,
krutí krk peceny,
krutí krky pečené,
krůtí krky,
krůtí krky recept,
recepty krůtí krky,
vepřový krk,
pečený vepřový krk,
pečený krutí krku,
marináda na krůtí maso,
pečené krutí krůtí krky,
recept na krůtí krky,
krůtí krky recepty,
krůtí krk pecený recept,
krůtí krk v marinádě,
pečeny krk
Suroviny:
krky krůtí,
cibule,
česnek,
olej olivový,
omáčka sojová,
paprika sušená sladká,
sůl,
chilli paprika čerstvá,
pyré rajčatové
Komentáře (9)