Pańską skórka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 253 kJ / 2 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,04 g |
Tuky | 0,53 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 657,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pańską skórka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/337p
Moje poznámka
Pańską skórka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/337p
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 1 hodinou
Domácí libečková sůl
Přidáno před 4 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 8 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 7 minutami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 1 hodinou
Rajská omáčka
Maroun416 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 1 hodinou
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 4 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 8 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 8 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 10 hodinami
Tématické fráze:
těsto a zadělávačka,
vyroba vosatky na chleba,
zadelavacky na testo,
recept na vyrobu tureckeho medu,
polsky turecky med,
krakovský preclík,
přaničko svátku na opsani,
krakovský preclík recept,
panska skorka
Suroviny:
želatina,
cukr,
bílek,
sirup,
zavařenina,
jahodová marmeláda,
škrob bramborový
Komentáře (5)
No a sněhovití – no když jsem nucen k takové pokleslé činnosti jakou je výroba sladkostí. Tak jsem odkoukal od starších i mladších – vždy chytřejších a krásnějších-, že ten síh se zuřivě nemíchá, ale ta přidaná hodnota do sněhu se zavíjí. A od toho máme sněhovití. Krásné slovo – libozvučné. Nevyvolává skřípění zubů jako „ingredience“. Fuj! Každý kdo použije, tento křoupající výraz, by měl být potahován a donucen k opsání osmisvazkového Slovníku jazyka českého.
Vaše psaní je půvabné -někdy se sice v textu poněkud ztrácím, ale přece jen si domyslím, co by to mělo asi ?? znamenat :" utlouct sníh v zadělávačce , sněhovití", ale jak říkám - je to milé čtení. Děkuji.
zdraví Zerduska
Jestli si dobře vzpomínám, je to drobné bílé a růžové zabalené do takových pěkných papírků?