Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota6 787 kJ / 1 622 kcal
Bílkoviny43,57 g
Tuky33,50 g
Vláknina14,75 g
Cholesterol1 036 mg
Sodík541 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy279,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem dostala emailem, autor uveden nebyl. Pokud se ozve, ráda ho zde uvedu.

Množství je na menší plech, na klasický je třeba dát dvojitou dávku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Honzik85

21. 12. 2018 18:07

Zdravím, já jsem místo vody dala mléko ;-) a vejce je dobre lehce osolit, sůl naruší bílek a lépe se vyslehaji :-8 A do těsta jsem přidala půlku skorociveho cukru. Pekla jsem tedy cca 30 minut. A musite s ní opatrně, jak je těsto hodně vyslehane při jakémkoliv drcnuti spadne a buchtu můžete vyhodit :-( Za mě přidávám :yes: a možná přidám příště více jablicek. Jinak výborná, vlacna, prostě super buchta <3

petronila22

21. 4. 2015 17:21

Veronika: TAKY SE MI TO STALO :-?

petronila22

21. 4. 2015 17:20

TAK TEDA ŽÁDNÁ SLÁVA... ;-(

petronila22

21. 4. 2015 14:29

Už je v troubě. Myslím, že bude vynikající. jestli se mi podaří, hodím foto a koment, jaká je....

Kryštof

12. 11. 2014 18:55

Veronika: to bude tou vodou do vajec.
jakmile je v receptu voda, těsto je nanic

Veronika

1. 11. 2014 16:49

Blanka: Mě se stalo přesně to samé jako vám. Nevím, jestli jsem měla málo našlehaná vejce s cukrem (šlehala jsem je v robotu asi 20 minut), ale těsto jsem měla takové řídké a po upečení slabé, jakoby sražené. A ty vejce tam jsou cítit, ale spíš čichem než na chuť. Taky mi přijde zvláštní hladká mouka, většinou se do buchet dává polohrubá :-).

neregistovaná

11. 9. 2014 14:16

Tak jsem právě dopekla na středně velký plech, dala jsem jablek více,ale těsto je takové ,,obláčkové,, nevím jak to nazvat:) paní na fotce to má jako by tam měla fakt dole těsto, ale já to mám to nízké a takové jak pěnu ale je to upečené. tak zkusím příště do dortové formy?

Hylda

19. 11. 2013 21:25

Buchta se povedla. Je taková strašně jemná, ale nadýchaná.. výborná! :yes:
:-p :-K

Lucie

10. 10. 2013 16:30

super dala jsem tam jeste navrh posypku ulne super

alens

1. 10. 2013 16:07

Je vyborna,a jeste k tomu zakysana smetana a je to fakt mnamka :yes:

jarda Kadic

26. 8. 2013 08:33

Radyna:PL=polévková lžíce,ČL = čajová ,někdy se říká kávová lžička(KL):-*

Radyna

26. 8. 2013 07:22

Prosím Vás, co je to to PL a ČL??? nějak tomu nerozumím, jsem začátečník. Dík

1974andrea

28. 6. 2013 17:49

Blanka:Není možné, že jste málo našlahala vejce s cukrem? Nebo velikostí plechu? Autorka uvádí na velký plech dvojitou dávku.

Blanka

28. 6. 2013 17:44

dělala jsem ji přesně podle receptu a vůbec se mě nepovedla ani mě nevyběhla !:-(Mám z toho slabou placku a dou tam cítit hodně vajíčka ,neví ,kde jsem udělala chybu!:-(

excella

17. 6. 2013 12:46

žádná sláva

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablkova buchta buchta s jablky rychla buchta s jablky rychlá buchta z jablek jablková buchta na plech buchty z jablek buchta na plech s jablky rychlá buchta na plech s jablky jablková buchta super rychla jablkova buchta buchty s jablky recept jablkové buchty jabkova buchta buchty s jablky buchta z jablek recepty na buchty z jablek recept na jablkovou buchtu buchta s jabkama výborná jablková buchta výborná jablková buchta

Suroviny: vejce, cukr, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, jablko, skořice mletá, cukr, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Jablková buchta Aááááá

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RGX