Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 195 kJ / 47 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 1,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 4,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos ve špenátové peřince přelitý sýrovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoAB
Moje poznámka
Losos ve špenátové peřince přelitý sýrovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoAB
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 8 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 10 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 21 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 1 hodinou
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 1 hodinou
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 4 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 5 hodinami
Tématické fráze:
losos se špenátem,
losos se sýrovou omačkou,
losos recepty se špenátem,
losos se špenátem a sýrovou omáčkou,
losos se sýrovou omáčkou a špenátem,
losos v bešamelu se špenátem,
recept losos se špenátem,
losos se sýrovou omáčkou špenátem,
losos se špenátem a omáčkou,
losos v besamelu,
recept na lososa se špenátem,
losos recept,
stika na spenatovem luzku,
sýrová omáčka y,
losos ve špenátové omáčce,
kapr na špenátovém lůžku,
recept losos besamel,
losos se špenátem a s omáčkou,
losos s bylinkami a syrovou omackou,
losos na špenátovém lůžku
Suroviny:
losos,
sůl,
pepř,
špenát listový,
česnek,
sýr hermelín,
máslo,
mléko,
mouka hladká
Komentáře (2)