Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 169 kJ / 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 165,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované gnocchi jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyK5
Moje poznámka
Restované gnocchi jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyK5
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 12 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 6 minutami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 28 minutami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 33 minutami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 44 minutami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 1 hodinou
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 2 hodinami
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 2 hodinami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 4 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 4 hodinami
Tématické fráze:
smažené gnocchi,
smažené gnochi,
restované gnocchi,
recepty s gnocchi,
restované gnochi,
smažené noky,
gnocci restovane,
gnocchi recepty,
recept gnocchi,
restované noky,
gnochi jako priloha,
opečené gnocchi,
bramborové gnocchi na cibulce,
gnochi priloha,
gnocchi restované,
gnocchi opečené na másle,
restované noky recept,
pečené kuřecí stehna,
jaká příloha ke gnoccum,
opečené bramborové gnochi
Suroviny:
gnocchi,
olej,
omáčka sojová,
sůl,
pórek
Komentáře (7)