Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 034 kJ / 4 549 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 260,37 g | 
| Tuky | 374,79 g | 
| Vláknina | 17,30 g | 
| Cholesterol | 812 mg | 
| Sodík | 935 mg | 
| Sůl | 1,60 g | 
| Sacharidy | 27,39 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Bůček vykostíme a nařízneme tak, aby vznikl velký plát na roládu. Plát potřeme ostřejší hořčicí. Do 3/4 plátu z bůčku rozložíme ochucené mleté maso (sůl, pepř, nasekaný libeček a strouhanku podle hustoty směsi).
	Krok 2: Na mleté maso položíme proužky pokrájené červené papriky (nebo naloženou kapii), zelené fazolky a tenké plátky pršutu nebo slaniny.
	Krok 3: Roládu svineme a zavážeme provázkem (nití) a vložíme do pekáčku. Posypeme kmínem, poházíme pokrájenou cibulí a podlijeme vodou. Vložíme do předehřáté trouby na 220°C.
	Krok 4: Během pečení roládu obracíme a podléváme výpekem. Pečeme celkově cca 90 minut (někdy i déle podle velikosti a náplně rolády) a pravidelně přeléváme výpekem. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 16. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxPM
Moje poznámka
					
				
Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxPM
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 35 minutami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 45 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bůčková roláda z mletého masa, 
						
						
							vepřová roláda s mletým masem, 
						
						
							bůčková roláda plněná mletým masem, 
						
						
							bůčková roláda, 
						
						
							hovězí roláda plněná mletým masem, 
						
						
							recept bučková rolada, 
						
						
							bučková roláda recept, 
						
						
							fazole s mletým masem, 
						
						
							masová roláda s mletým masem, 
						
						
							jak peceme buckovou roladu, 
						
						
							jak nařiznout buček na roládu, 
						
						
							bůčková kapsa plněná mletým masem, 
						
						
							plněná bůčková roláda, 
						
						
							rolada s mletym masem, 
						
						
							roláda z bůčku plněná mletým masem, 
						
						
							jak péct bůčkovou roládu, 
						
						
							plněná bučková kapsa mletym masem, 
						
						
							recepty s cervenymi fazolkami, 
						
						
							roláda z mletého vepřového masa, 
						
						
							bůčková roláda-pečení
						
					
						Suroviny:
						
							bůček vepřový, 
						
						
							maso mleté mix, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							hořčice dijonská, 
						
						
							fazolky zelené, 
						
						
							pršut, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							cibule
						
					
	
			
Komentáře (7)