Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 303 kJ / 1 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,39 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 31,02 g |
Cholesterol | 222 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 328,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutá perníková bábovka s jablečnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kK4N
Moje poznámka
Kynutá perníková bábovka s jablečnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kK4N
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 21 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 23 hodinami
Chilli cukety
Přidáno 21. 6. 2025 12:00
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Suzy8 před 34 minutami
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 35 minutami
Segedínský guláš v papiňáku
radbastim před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
LukyRi před 2 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 3 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 3 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 4 hodinami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 4 hodinami
Drobenka na koláč
komi.michal před 4 hodinami
Koprová omáčka
Bigharvik před 5 hodinami
Tématické fráze:
perníková bábovka s jablky,
bábovka se stévií,
bábovka z kvásku,
kynutá jablečná bábovka,
perníkové babovka s jablky,
kynutá bábovka jablečná,
kynuta babovka s pernikovou naplni,
babovka s jablecnou naplni,
kynutá bábovka s jablky,
celozrnná bábovka jablečná,
doba vzejití kvásku,
kynutá perníková bábovka,
bábovka s mlékem,
bábovka s jablky,
kynuta babovka,
jablečná bábovka,
bábovka z kynutého těsta,
kynuté těsto s stévií,
kynutá bábovka s s jablky,
kynutá bábovka s s jablky
Suroviny:
mouka celozrnná,
jogurt bílý,
stevie,
mléko,
žloutek,
droždí,
cukr třtinový,
koření do perníku,
kakao,
sůl,
jablko,
skořice,
ořechy vlašské
Komentáře (4)
Ale příště si zkus trošku pohrát s focením. Pozvedne ti to výsledný produkt o hodně výš. S těmi drobečky na talíři a bleskem to je spíš na škodu. Zkus to naservírovat tak, aby už samo oko navodilo chuť