Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekovo-rozmarýnová panenka

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

21. 2. 2009 19:08

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 491 kJ / 1 073 kcal
Bílkoviny163,55 g
Tuky38,11 g
Vláknina4,82 g
Cholesterol 362 mg
Sodík 688 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy18,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivvettaa Ivvettaa

13. 7. 2013 13:19

Dnes jsme vařili a bylo to výborný :-p +8:yes:

chocolate chocolate

9. 9. 2011 12:29

Čerstvý rozmarýn mívají i v Albertu v květináči za cca 30 Kč.

zizala zizala (moderátorka)

9. 9. 2011 12:28

Ájuše: Tak do "Zelenina a Ovoce" by mě nenapadlo jít kupovat rozmarýn ;-) Sušený v potravinách, kde mají koření a čerstvý někdy v zahradnictví, tam kde mívají hrnkové květiny.

rebeka rebeka

9. 9. 2011 12:04

Ájuše::-D:-D:-D:yes:

Ájuše

9. 9. 2011 11:49

No...jen to vidím a už slintám xP Tak dneska budu dělat panenku taky, ale bohužel bez rozmarýnu...V tej naší pr*eli prostě není k sehnání...Příjdu do "Zelenina a ovoce" .."Rozmarýn máte?"..."Bože, ani nevim jak to vypadá" ...takže asi tak :D:D

Eliza Eliza

21. 3. 2009 22:16

Baresi, potěšení je na mé straně...:-) Bordel v kuchyni se musí pravidelně odklízet, jinak kuchaři přeroste přes hlavu ;-), tím nechci říct, že by se mi to nestávalo :-*. Naposledy se u nás "výbuch" odehrával při realizaci jednoduchého knedlíkového těsta na Bibinčinu výbornou rychlou pizzu...Ale výsledek stál za trochu té oběti. Doufám, žes to měl podobně :-). Děkuji za komentář :-8.

Baresi

21. 3. 2009 21:53

Ahoj, recept jsem vyzkoušel a fakt super. Jako přílohu jsem dal fazolky a nové brambory ;-) Jen ten bordel v kuchyni :-D

Eliza Eliza

22. 2. 2009 20:40

No tak, Merylas, tohle by si měl synek přečíst...:-D:-)). Já jsem sice promovaný kunshistorik, ale podle něj o umění nevím ani zbla...;-) Jediný odborník je totiž ON.
A jídlo, to pochválí jen občas...:-)
Ale každopádně - začalo mě to moc bavit a už přemýšlím, co vařit zítra, abych mohla aranžovat a fotit... Můj manžel má asi pravdu, že bych se měla zase chodit do práce, po 14 dnech doma s nemocnou dcerou začínám běsnit nevybitou kreativitou :-))
Ale stejně jsem rozhodnutá fotit alespoň večeře, až se vrátím do práce...

Merylas Merylas (moderátorka)

22. 2. 2009 20:17

Eliz, jestli Tvůj syn studuje, tak Ty bys už mohla nějaký ten diplom dostat hned ;-):-D A i kdyby fotil syn, tak by to bylo v rodině a vařila jsi to Ty, tak by o nic nešlo ;-) Fotečky máš moc pěkné, opravdu :yes:

Eliza Eliza

22. 2. 2009 19:31

Někde jsem tu psala, že je můj syn fotograf (no, on zatím studuje), tak doufám, že mě nebudete podezírat, že to on fotí za mě...:-)). On by se mi na nějaké focení jídla zvysoka vykašlal - při svých osmnácti letech. Navíc je v Maďarsku na prázdninách...
Ale zdědila jsem jeho poloprofesionální foťák poté, co jsme mu pořídili profesionální. To bude nejspíš na těch fotkách vidět...
No - a po někom ten talent zdědit musel, ne? :-D;-)

Moc děkuji za pochvalu!! :-8

Marta Marta

22. 2. 2009 17:51

nádherná fotka, jak od profíka :yes:, panenka vypadá hodně dobře :-p

Merylas Merylas (moderátorka)

22. 2. 2009 11:02

Vybusna, ani nevíš, jak dlouho jsem tady na ty fotečky :-O Nádhera:-!

vybusna vybusna

22. 2. 2009 10:37

eliza, ved to prve foto moze ist do kucharskej knizky ako ilustracia.

Eliza Eliza

22. 2. 2009 00:03

Vy jste na mě tak hodné... Tak už se tolik nestydím a zítra oběd vyfotím...:-*, snad se to povede... Myslím ty fotografie, na tom co budu vařit není co zkazit... SNAD ;-)

Paprika Paprika

21. 2. 2009 23:33

:-O LUXUSNÍ :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova panenka na rozmarynu jehněčí panenka recept jehnečí panenka naložená panenka veprova panenka rozmaryn recepty panenka naložení vepřové panenky jak nalozit panenku naložení panenky veprova panenka s rozmarynem kunshistorik pečena panenka recept panenka recepty vepřova panenka přirodní recept nalozena veprova panenka vepřová panenka naložení jak vypadá rozmarýn panenka s rozmarýnem recept pečená panenka co uvařit z panenky

Suroviny: panenka vepřová, česnek, rozmarýn čerstvý, olej olivový, sůl, pepř černý, máslo, mouka hladká, vývar, hořčice dijonská

TopRecepty.cz

Česnekovo-rozmarýnová panenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZDp