Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bažant s rozmarýnem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2008 13:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 780 kJ / 1 142 kcal
Bílkoviny3,85 g
Tuky125,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy0,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu servírujeme vařené brambory, krokety nebo lehký bramborový salát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 2. 2016 23:32

Ladislav Bičík:Omyl,je s česnekem vynikající.Delám bažanta podle zdejšího receptu na jabkách se slaninou a česnekem.:-K

Ladislav Bičík

21. 2. 2016 12:27

Bažanta dělám často, ale ještě nikdy jsem ho nedělal na tento způsob. Musím říci,že je výborný a už v budoucnu nebudu ho dělat jinak .(Cesnek mám rád , ale k bažantu bych ho nedával.

spagetka spagetka

19. 5. 2013 16:52

Jakub:proč šípky vyhodit????? :-O:-O:-O

Jakub

19. 5. 2013 16:44

Pro ozvláštnění je možné též přidat několik sušených švestek a asi 7 šípků (šípky potom vyhodit). Jako netradiční přílohu doporučuji opečené brambory, batáty (nutno péct kratší dobu), papriku, rajče; vše na olivovém oleji a rozmarýnu.
Výborný recept!

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 12. 2011 15:16

Proč je potřeba toho bažanta spařit vřící vodou ?
Ráda se poučím ,neboť je peču a vařim v jednom kuse.:-?

Eliza Eliza

4. 9. 2011 21:48

Děkuju:-K, při ochutnání jsem měla pocit, že tomu něco chuťově chybí - tož přidala jsem 2 lžičky brusinek... Oproti receptu jsem šťávu vydusila na tuk a přisypala hladkou mouku, poté horkou vodu a protože tomu pořád něco chybělo, spravil to jeden utřený stroužek česneku. Bylo to vynikající a moje maminka konstatovala, že to byla lepší hostina než o Vánocích... A protože nás na toho jednoho bažantíka bylo čtyři a půl, přidala jsem dvě kuřecí hrudi - prsa s kostí. Chytla tu divokou chuť a ta barva omáčky tak, jak je na snímku, je opravdu vytvořená jen přítomností toho bažanta... Bylo to vynikající, skutečně.:-p

Bahula Bahula

4. 9. 2011 21:33

Eliza: krásné fotky:yes::yes:

Eliza Eliza

4. 9. 2011 13:18

Bažanta jsem připravovala a jedla poprvé...a je to báječná pochoutka. Posílám bod a obrázky.:-p:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bažant recept recept na výborného bažanta bazant recepty recept bažant recepty bažant recepty z bažanta recept na bažanta recepty na bažanta bažantí prsa bažant jak upéct bažanta bažantí stehna bazanti prsa recept bažantí maso bažantí stehna recept jak uvařit bažanta bazanti prsa recepty prodej bažantů recept z bažanta bažantí recepty

Suroviny: bažant, sůl, slanina anglická, pepř, koření nové koření, jalovec, máslo, rozmarýn

TopRecepty.cz

Bažant s rozmarýnem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kW5