Suroviny
Porce: pro 2-3 lidi
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 45 kJ / 11 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 0,03 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme těstoviny a hrášek.
Krok 2: V jedné misce si připravíme kysanou smetanu rozmíchanou s lisovaným nebo nastrouhaným stroužkem česneku a strouhaným sýrem.
Krok 3: V druhé misce rozmícháme lžíci oleje s hořčicí.
Krok 4: Přidáme nakrájené maso a bylinky.
Krok 5: Uvařené těstoviny zcedíme a ještě horké je dáme do připravené smetanové směsi.
Krok 6: Promícháme a přidáme kuřecí maso a hrášek.
Zveřejněno 15. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Motýlkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vrw5
Moje poznámka
Motýlkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vrw5
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 6 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 7 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 2 minutami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 1 hodinou
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza šneky
Kajkajak před 1 hodinou
Mléčná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 2 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 2 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 3 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 3 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 4 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova levné recepty ládi hrušky 15.3.2014
Suroviny:
těstoviny,
sůl,
olej olivový,
smetana kysaná,
česnek,
sýr strouhaný,
hořčice,
čerstvé bylinky,
hrášek
Komentáře (1)