Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 638 kJ / 2 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,05 g |
| Tuky | 38,68 g |
| Vláknina | 39,35 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,22 g |
| Sacharidy | 457,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
Moje poznámka
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 17 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 21 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 7 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 7 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 8 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 9 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 9 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 9 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb,
lanový chléb,
pšenično žitný chléb,
lanový chleba,
chléb lanový,
spaldovy chleb,
špaldový chleba,
žitný chléb albert,
výborný žitný chléb,
špaldový chléb domácí pekárna,
pšenično-žitný chléb se syrovátkou,
recept lanový chléb,
recepty zitny domaci chleb,
žitný domácí chléb,
psenicno zitny chleba,
žitný pohankový chléb,
domaci zitny chleb,
špaldovo žitný chléb,
výborný domácí chléb pekárna,
žitný chléb recept
Suroviny:
voda,
olej,
syrovátka sušená,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
semínka lněná,
mouka hladká,
mouka pohanková,
mouka žitná,
droždí
Komentáře (11)