Bleskový nadýchaný dort s ovocem
Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 829 kJ / 4 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
Tuky | 211,37 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 309 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 566,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bleskový nadýchaný dort s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDVg
Moje poznámka
Bleskový nadýchaný dort s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDVg
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 7 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 7 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 7 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 8 hodinami
Tématické fráze:
nadychany dort,
šup šup jahodový dortík,
nadýchaný čokoládový dort,
bleskový třepací dort,
dort z koupeného korpusu,
dort šup šup,
nadychany ovocny dort,
nadýchaný krém,
dort s ovocem,
sup sup dort,
korpus s ovocem,
nadýchaný krém do dortů,
nadýchané dortové těsto,
nadychane dorty,
tncz nova levné recepty ládi hrušky třepací dort,
nadýchaný dortový korpus,
nadychany dortovy krem,
třepací dort,
nadýchaný dort recept,
nadychany korpus na dort
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
cukr vanilkový,
mléko,
olej,
kypřící prášek do pečiva,
kůra citronová,
vejce,
pudink bez vaření,
smetana ke šlehání,
tvaroh,
cukr vanilkový,
šťáva ovocná,
alkohol,
čokoláda,
ovoce,
mandle plátkové
Komentáře (10)
2. Denisa: Ano, korpus samozřejmě může být koupený, pokud se Ti nechce korpus upéct ;) Já ale raději korpusy peču, ty kupované jsou dost často přeslazené nebo šíleně suché...
3. mlsnáhuba: Ono to jde dost rychle, pokud jste v kuchyni trošku zručnější. Jen ten postup jsem popsala dost dlouze, ale jinak je to fakt rychlovka, oproti klasickým dortům, které se ještě zdobí, krémy se vaří nebo šlehají na vodní lázni nebo bůh ví co, zdobí se zdobičkami nebo potahují fondánem a marcipánem, nedej bože když se dělá víc krémů a ještě se to potahuje potahovací hmotou, kterou si musíte vyrobit, vyválet a ještě třeba vyrábíte figurky. I takové dorty se dělají, takže ano, tohle je v podstatě šup šup....
Postup je velice pěkně popsaný a autorka ručí povedeným korpusem, pokud se ovšem dodrží délka pečení
Posílám bod
.
Jsem mlsná huba a tak bych měl rád dort šupsem...šuptam...