Terinka z kuřecích jater

Madlenka1 Kuchař: Madlenka1

Studená kuchyně 15 názorů

Suroviny

500 g kuřecích jater
120 g másla
100 g sádla (kachní)
tymián
šalvěj
4 cl hruškovice
1/2 cibule
50 g anglické slaniny
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na másle osmahneme cibulku, přidáme bylinky, necháme rozvonět a vložíme játra. Orestujeme dorůžova, vlijeme hruškovici a necháme odpařit alkohol.

  2. Osolíme, opepříme a rozmixujeme. Na závěr vmícháme opečenou slaninu.

  3. Paštiku dle potřeby zjemníme sádlem, vlijeme do formiček a zalijeme sádlem.

  4. Dáme vychladit a podáváme s brusinkami.

Poznámka

Inspirace z pořadu Prostřeno

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 52 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Terinka z kuřecích jater

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuřecí játra recepty játra recepty kuřecí játra vepřová terinka co je terina domácí paštika recept drubezi terinka domácí terinka prostreno pastika paštika z kuřecích jater prostřeno co je to terina terinka z drůbežích jater paštika z kuřecích jater prostřeno terinka prostřeno recepty paštika co z kurecich jater kuřecí játra recept paštika z kachních jater s brusinkami recept paštika prostřeno recept na kuřecí játra

Zapomněl/a jsem heslo