Krkovička pečená na zelí se slaninou, klobásou a žampiony
Suroviny
Porce: individuálně
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2021 13:46
Jani nečtěte ty negativní (a některé i s hrubkami) komentáře, váš recept je luxusní a myslím, že i srozumitelný.Ať si ho každý vyzkouší.Dnes jsem upekla, vonělo to všude okolo. Jenom jsem maso nejdříve lehce orestovala - toto je kontroverzní slovo, které zde nedávno vyvolalo bouřlivou diskuzi a doufám, že tentokrát jsem použila správně - z každé strany asi 2 minuty, než jsem ho šoupla na vrch pekáčku.Opravdu jídlo bylo moc dobré, všem chutnalo a budu péct asi .často.DĚKUJU !
9. 10. 2019 19:53
Bagorz: Ahoj, na FB jsem non-stop! A zabij mne, nevím, kdo se ptá?
9. 10. 2019 19:19
Ahoj Jani! Dnes jsem se zaregistroval na topkách a ejhle,první recept při vyhledávání(krkovice) je tvůj Trochu mne zarazili ty žampióny,ale znám tvoji odvahu v experimentování,tak proč ne? Nezkusíš,nevíš Mimo jiné,kam jsi mi zmizela z FB?
8. 4. 2017 11:42
Jana Remkova: V tom případě ovšem uveřejňujte recepty na stránkách "Recepty pro velmi zkušené". Většina z nás sem chodí proto, aby získala tip na nějaké nové jídlo - no a troufnu si tvrdit, že doba přípravy je naprosto stejně důležitá, jako např. použité ingredience. Stejně tak "množství neuvádím" ... takže např. zelí 10 dg, kilo; 2 žampiony, 2 vaničky žampionů...
25. 11. 2015 17:14
casino: Taky to tak dělám
25. 11. 2015 16:21
Vlada:
Jakýs takýs čas je uveden v záhlaví rcp
Koukám, že teplotu se vám z autorky nepodařilo vydolovat...
Bych pekáč dal do rozpálené trouby a po chvíli snížil na 200°C, tady není co zkazit.
No, i 180, 170, 160, 150 grádů bude stačit...
Jakýs takýs čas je uveden v záhlaví rcp
Koukám, že teplotu se vám z autorky nepodařilo vydolovat...
Bych pekáč dal do rozpálené trouby a po chvíli snížil na 200°C, tady není co zkazit.
No, i 180, 170, 160, 150 grádů bude stačit...
25. 11. 2015 13:54
Vlada: Proč ta ironie?? Bude stačit, že dobu pečení nikdy nehlídám? Dívám se sem tam do trouby, jak maso vypadá, už tak nějak vím, jak zhruba dlouho to je, ale zatímco já stejné maso peču třeba hodinu, někdo ho má dříve, nebo naopak později. Já se necítím být dobrou kuchařkou, jsem jen amatér, který si pro svou potřebu uvařit umí to, co má rád. Horkovzduch nikdy nepoužívám po celou dobu pečení, používám jej na závěr, aby maso mělo hezkou barvu. Troubu mám elektrickou, ale nevšimla jsem si, že by tady bylo u receptů uváděno.."trouba elektrická doba pečení... trouba plynová doba pečení...
25. 11. 2015 11:54
Jen mi tak trochu chybí, když už to má být recept se vším všudy, že není uvedena teplota trouby (třeba horkovzdušná, nebo i elektrická) a jak dlouho se to vlastně peče. Na množství porcí snad nezáleží .
Takže postup je popsaný velmi jednoduše s tím, že se předpokládá, že ostatní budou rovněž takoví kuchaři jako paní Jana Remková... Ale, bohužel, nejsou. Přeji krásný den.
Takže postup je popsaný velmi jednoduše s tím, že se předpokládá, že ostatní budou rovněž takoví kuchaři jako paní Jana Remková... Ale, bohužel, nejsou. Přeji krásný den.
22. 2. 2015 17:23
jirholu: Jéé, mi by nevadila. Pálivé máme moc rádi
22. 2. 2015 15:26
Jídlo je dobré, ale měla jsem moc pálivou(dračí) klobásu Příště udělám s nepálivou klobásou
3. 9. 2014 23:06
Irule: Já děkuji
3. 9. 2014 19:44
bylo to skvělé, dali jsme si k tomu brambory . Bod jsem poslala už dávno, tak teď je foto
Díky Jani za recept , budu určitě opakovat
Díky Jani za recept , budu určitě opakovat
30. 5. 2014 18:46
no jasně že ukládám a vyzkouším, bodík + je samozřejmostí
30. 5. 2014 10:08
mlsoun: Tak to mne mrzí! Ale mám radost, že chutnalo
30. 5. 2014 09:09
Fantazie udělal jsem a pomalu na mě nezůstalo ani sousto díky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Banana split
Přidáno před 17 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 42 minutami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 1 hodinou
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 1 hodinou
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 4 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 6 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 6 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 8 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 9 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: pecena krkovice se zampiony krkovička pečená na kysaném zelí kuře na zelí se žampiony a slaninou krkovicka na zeli pečená krkovice na žampionech vepřová krkovice pečená na zelí pečená krkovice doba pečení krkovice vepřová krkovička s kuřecími stehny pečeme krkovici krkovice se žampiony pečená krkovice se zelím jak dlouho se peče krkovice jak dlouho se pece krkovicka pečeme krkovičku pečená krkovice na kysaném zelí pečeme krkovičku pečená krkovice na zelí krkovice na zelí pomalu pečená krkovice bez vody
Suroviny: krkovice vepřová, slanina, klobása pikantní, zelí kysané, žampióny, pepř, sůl
Krkovička pečená na zelí se slaninou, klobásou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B78k
25 názorů