Country pečený bůček na kysaném zelí

Vepřové maso Doba přípravy: 15 minut + 1 hod pečení 5 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 15 minut + 1 hod pečení 5 názorů

Suroviny 4 porce

1 kg vepřového bůčku (libového, bez kůže a kostí)
1/2 kg kysaného zelí
2 lžičky koření Country
sůl
2 dl piva

Postup přípravy receptu

  1. Do pekáčku nebo remosky nasypeme kysané zelí, ze kterého jsme slili lák a rozhrneme ho na souvislou vrstvu.

  2. Bůček rozkrájíme na 8 plátků, osolíme a posypeme směsí koření. Připravené plátky naklademe na kysané zelí.

  3. Pečeme cca 1 hod (v troubě pod pokličkou při 180 - 200°C) dorůžova.

  4. Při pečení a obracení prostříkneme pivem.

    Podáváme s bramborem nebo bramborovým knedlíkem.

Komentáře k receptu Country pečený bůček na kysaném zelí

  • Jana Pá Jana Pá

    upečeno viz recept , jen s kmínem a solí a pivo :yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Libore, bylo to moc dobré:yes: jenom jsem už měla málo Country koření, tak jsem ještě poprášila mletou paprikou a zastříkávala plzeňskou dvanáctkou, kterou jsem k tomu dopíjela:-)) já měla s bramborami, manžel bramborové knedlíky. Za tu dobrotu posílám pár fotek a velikánský bodík:yes::yes::yes: +

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Hučák, to bude zajisté dobré, vepřové+kyselé zelí to samo už je ňamka a Country koření znám, Něco s tímto kořením sem dával taky Colombo. Dávám ti 4.bodíka:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • socatko socatko

    Mnam, uz to uplne citim. Co takhle fotka Libore, at to slintani je stoprocentni! Posilam prvniho bodika!:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pečený bůček na zelí bůček na zelí bůček pečený na zelí peceny bucek v remosce pečený bůček se zelím bůček v zelí bůček v remosce pečený buček v zelí bůček pečený v zelí pečený bůček bucek na kyselem zeli vepřový bůček na zelí buček zelí kyselé zelí a pečené vepřové maso vepřové maso na kysaném zelí bůček a zelí koření country mix lak na buček pečený vepřový bůček peceny bucek na kyselem zeli