Krkovička pečená na zelí se slaninou, klobásou a žampiony
Suroviny
Porce: individuálně
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2021 13:46
Jani nečtěte ty negativní (a některé i s hrubkami) komentáře, váš recept je luxusní a myslím, že i srozumitelný.Ať si ho každý vyzkouší.Dnes jsem upekla, vonělo to všude okolo. Jenom jsem maso nejdříve lehce orestovala - toto je kontroverzní slovo, které zde nedávno vyvolalo bouřlivou diskuzi a doufám, že tentokrát jsem použila správně - z každé strany asi 2 minuty, než jsem ho šoupla na vrch pekáčku.Opravdu jídlo bylo moc dobré, všem chutnalo a budu péct asi .často.DĚKUJU !

9. 10. 2019 19:53
Bagorz: Ahoj, na FB jsem non-stop!
A zabij mne, nevím, kdo se ptá?


9. 10. 2019 19:19
Ahoj Jani! Dnes jsem se zaregistroval na topkách a ejhle,první recept při vyhledávání(krkovice) je tvůj
Trochu mne zarazili ty žampióny,ale znám tvoji odvahu v experimentování,tak proč ne? Nezkusíš,nevíš
Mimo jiné,kam jsi mi zmizela z FB?



8. 4. 2017 11:42
Jana Remkova: V tom případě ovšem uveřejňujte recepty na stránkách "Recepty pro velmi zkušené". Většina z nás sem chodí proto, aby získala tip na nějaké nové jídlo - no a troufnu si tvrdit, že doba přípravy je naprosto stejně důležitá, jako např. použité ingredience. Stejně tak "množství neuvádím" ... takže např. zelí 10 dg, kilo; 2 žampiony, 2 vaničky žampionů...

25. 11. 2015 17:14
casino: Taky to tak dělám

25. 11. 2015 16:21
Vlada:
Jakýs takýs čas je uveden v záhlaví rcp
Koukám, že teplotu se vám z autorky nepodařilo vydolovat...
Bych pekáč dal do rozpálené trouby a po chvíli snížil na 200°C, tady není co zkazit.
No, i 180, 170, 160, 150 grádů bude stačit...
Jakýs takýs čas je uveden v záhlaví rcp

Koukám, že teplotu se vám z autorky nepodařilo vydolovat...

Bych pekáč dal do rozpálené trouby a po chvíli snížil na 200°C, tady není co zkazit.
No, i 180, 170, 160, 150 grádů bude stačit...

25. 11. 2015 13:54
Vlada: Proč ta ironie?? Bude stačit, že dobu pečení nikdy nehlídám? Dívám se sem tam do trouby, jak maso vypadá, už tak nějak vím, jak zhruba dlouho to je, ale zatímco já stejné maso peču třeba hodinu, někdo ho má dříve, nebo naopak později. Já se necítím být dobrou kuchařkou, jsem jen amatér, který si pro svou potřebu uvařit umí to, co má rád. Horkovzduch nikdy nepoužívám po celou dobu pečení, používám jej na závěr, aby maso mělo hezkou barvu
. Troubu mám elektrickou, ale nevšimla jsem si, že by tady bylo u receptů uváděno.."trouba elektrická doba pečení... trouba plynová doba pečení...

25. 11. 2015 11:54
Jen mi tak trochu chybí, když už to má být recept se vším všudy, že není uvedena teplota trouby (třeba horkovzdušná, nebo i elektrická) a jak dlouho se to vlastně peče. Na množství porcí snad nezáleží
.
Takže postup je popsaný velmi jednoduše s tím, že se předpokládá, že ostatní budou rovněž takoví kuchaři jako paní Jana Remková... Ale, bohužel, nejsou. Přeji krásný den.

Takže postup je popsaný velmi jednoduše s tím, že se předpokládá, že ostatní budou rovněž takoví kuchaři jako paní Jana Remková... Ale, bohužel, nejsou. Přeji krásný den.
22. 2. 2015 17:23
jirholu: Jéé, mi by nevadila. Pálivé máme moc rádi

22. 2. 2015 15:26
Jídlo je dobré, ale měla jsem moc pálivou(dračí) klobásu
Příště udělám s nepálivou klobásou


3. 9. 2014 23:06
Irule: Já děkuji

3. 9. 2014 19:44
bylo to skvělé, dali jsme si k tomu brambory
. Bod jsem poslala už dávno, tak teď je foto 

Díky Jani za recept
, budu určitě opakovat



Díky Jani za recept


30. 5. 2014 18:46
no jasně že ukládám a vyzkouším, bodík + je samozřejmostí
30. 5. 2014 10:08
mlsoun: Tak to mne mrzí! Ale mám radost, že chutnalo

30. 5. 2014 09:09
Fantazie udělal jsem a pomalu na mě nezůstalo ani sousto díky 




Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Hořčicové máslo na chlebíčky
Přidáno před 5 hodinami

Mušličky plněné džemem a šlehačkovým krémem
Přidáno před 10 hodinami

Jednohubky se sýrem a fíky
Přidáno před 10 hodinami

Jablečné řezy s čokoládou a švestkami
Přidáno před 23 hodinami

Krémová kedlubnová polévka se sýrem
Přidáno 29. 9. 2023 17:52

Patizonové plátky na houbách s gnocchi
Přidáno 29. 9. 2023 11:44
Právě bylo uvařeno:

Zasmažená pórková polévka
uvařil/a Maggie7
před 23 minutami

Čokoládovo-banánové muffiny
uvařil/a Zu.bart
před 49 minutami

Kuřecí vývar
uvařil/a Theodor
před 2 hodinami

Jablková nutela
uvařil/a Leiinka
před 2 hodinami

Perníkové řezy
uvařil/a Panova
před 2 hodinami

Bramborovo - cibulový salát
uvařil/a Nomad
před 2 hodinami

Drobenkový koláč
uvařil/a Martasss
před 3 hodinami

Mátový " Mojito " sirup
uvařil/a Luciksch
před 3 hodinami

Bábovka s rybízem
uvařil/a Lucie1989
před 4 hodinami

Kedlubnové zelí
uvařil/a MilosCz
před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pecena krkovice se zampiony krkovička pečená na kysaném zelí kuře na zelí se žampiony a slaninou krkovicka na zeli pečená krkovice na žampionech vepřová krkovice pečená na zelí pečená krkovice doba pečení krkovice vepřová krkovička s kuřecími stehny pečeme krkovici krkovice se žampiony pečená krkovice se zelím jak dlouho se peče krkovice jak dlouho se pece krkovicka pečeme krkovičku pečená krkovice na kysaném zelí pečeme krkovičku pečená krkovice na zelí krkovice na zelí pomalu pečená krkovice bez vody
Suroviny: krkovice vepřová, slanina, klobása pikantní, zelí kysané, žampióny, pepř, sůl
Krkovička pečená na zelí se slaninou, klobásou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B78k
25 názorů