Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 109 kJ / 1 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,34 g |
Tuky | 12,15 g |
Vláknina | 75,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 335,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhly s čočkou po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnpp
Moje poznámka
Jáhly s čočkou po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnpp
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 2 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 10 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Axaaxa2005 před 13 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 32 minutami
Španělská polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 2 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 2 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 5 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 5 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty,
jáhly s čočkou,
čočka s jáhly,
čočka po italsku s rajčaty,
jahly s cockoi,
jáhly s červenou čočkou,
recept čočka jáhly,
jáhly zapečené,
recepty z jáhel,
cervena cocka jahly,
čočka jáhly,
jáhly recept,
čočko s jáhly,
čočka a jáhly,
recept sušenky z jáhel,
jáhly s s čočkou,
recept z jáhly,
jáhly - top recepty,
jahly cervena cocka,
recept červená čočka, jáhly
Suroviny:
cibule,
olej,
česnek,
jáhly,
čočka červená,
voda,
rajče sušené,
koření oregáno,
sušená bazalka,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)